Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Poszukuję książki

13 Wrz 2006, 21:28

Witam. Poszukuję książki "jak się pisze programy" ,albo na temat "cały opis na temat techniki komputera" (Jak wymienić procesor tego typu rzeczy).
Nie wiem gdzie mam tą książkę kupić. Ktoś mi może doradzić ? Poszedłem do jednej księgarni to
Sprzedawczyni napisał(a):Przepraszam, ale nie mamy nic na temat komputerów
. A więc poszedłem sobie do antykwariatu, a tam to samo
Sprzedawca napisał(a):
Sprzedawczyni napisał(a):Przepraszam, ale nie mamy nic na temat komputerów
. No to już nie wiem gdzie.

13 Wrz 2006, 21:46

czy satysfakcjonuje cię eBook? Jeśli tak, odbierz PM;]

13 Wrz 2006, 21:51

ha moj temat jak chcesz e booka o hardware to
Anatomia PC
Jak dziala komputer
Rozbudowa i naprawa komputerow
A jezeli chodzi o ksiazki o programowaniu to nie wiem jakiego jezyka potrzebujesz

13 Wrz 2006, 22:10

Pavko napisał(a):A jezeli chodzi o ksiazki o programowaniu to nie wiem jakiego jezyka potrzebujesz
Raczej jeden z łatwiejszych. Albo odrazu określę co chce zrobić, chcę napisać program do ciągłego pisania jedno słowa na gg i wysyłania go. Mam nadzieję, że w tej książce jest jak zapisać potem swój projekt w formacie .exe.

14 Wrz 2006, 16:25

jeśli jeden z łatwiejszych to html (php mnie przerasta :D), jeśli tak to spadaj pan do pierwszej lepszej księgarni bo coś czuję że nawet nie szukałeś:D

14 Wrz 2006, 17:25

+ADI+ napisał(a):jeśli jeden z łatwiejszych to html (php mnie przerasta :D), jeśli tak to spadaj pan do pierwszej lepszej księgarni bo coś czuję że nawet nie szukałeś:D
Szukałem, no przeciesz napisałem człowieku.

Pavko napisał(a):***
Jak dziala komputer
Rozbudowa i naprawa komputerow
A jezeli chodzi o ksiazki o programowaniu to nie wiem jakiego jezyka potrzebujesz
Daj linki na pw, bo tu nie zabardzo się można odczytać.

15 Wrz 2006, 17:43

helion.pl
Wyślij odpowiedź