Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Zablokowany temat

Poszukuje programu do oglądania telewizji na żywo

18 Sty 2012, 22:01

Witam.Szukam programu jakiegoś darmowego do oglądania telewizji na żywo w internecie jakiegoś skutecznego i gdzie jest dużo stacji polskich i zagranicznych który działa w 100%.Mam radiówkę i windowsa 7.Bo tyle jest tych programów a jak się zainstaluje to działa tylko Tv Trwam iŁomża a reszta do bani bo stronki z telewizją nie działają u mnie.

Re: Poszukuje programu do oglądania telewizji na żywo

19 Sty 2012, 11:23

Radzę używać streamingu przeglądarkowego -> http://www.telewizja.internetowa.online.ooj.pl/.

19 Sty 2012, 20:29

Właśnie ta strona mi też nie działa pisze tylko w playerze Gotowy.

19 Sty 2012, 21:25

Czy masz zainstalowany Flash Player, Silverlight i Shockwave?

20 Sty 2012, 11:18

Nie mam tylko zainstalowanego Shocwave a Adobo flash Player najnowszego i Silverlight też mam zainstalowany tylko nie mam Shockwave?

20 Sty 2012, 11:21

Zainstalowałem wszystko i nic nie działa?

20 Sty 2012, 12:07

Sprobuj cos z tych moze zadziala http://www.instalki.pl/programy/Downloa ... io_tv.html

20 Sty 2012, 15:10

Zainteresuj się transmisjami Sopcast. Prawdę mówiąc, nie masz co liczyć na oglądanie kodowanych kanałów czy HD. Jeśli już uda się coś znaleźć, nie będzie to funkcjonowało przez całą wieczność. Więcej szans miałbyś w znalezieniu stacji sportowych.

20 Sty 2012, 15:19

Swego czasu oglądałem transmisję meczów za pomocą tego programu. Także pobierz sobie Sopcast i poszukaj strony, z linkami np. soccer-live.pl.

20 Sty 2012, 19:33

bajbus z tych programów co podałeś to nie działa. Mirahz zainstalowałem sopcasta i co dalej ma zrobić.Mam najnowszego Windowsa Media Player i jak włączam jakis kanał to pobiera aktualizację którą nie potrafi pobrać i wyskakuje błąd skryptu i jak chcę się zarejestrować na sopcasta to wyskakuje błąd:
No such page is found on this site. Maybe the link you requested has been changed, please access the page by clicking menu above!

20 Sty 2012, 19:49

Kanałów Spocast szukaj w Internecie, a uruchamiaj już w samym programie. Na google.pl jest tego mnóstwo -> click.

21 Sty 2012, 17:54

Zainstalowałem sobie sopcasta i jak chcę wybrać jakiś kanał to wyskakuje błąd skryptu. A na stronie soccer-live nie wiem gdzie to się otwiera. Tam jest ikonka play i jak naciskam to strona się otwiera.
Zablokowany temat