Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Poszukuje programu który będzie nagrywać film

19 Kwi 2008, 19:37

Witam,Poszukuje programu który będzie nagrywać film jak gram np w jakąś grę za wszelkie informacje dziękuje.

19 Kwi 2008, 20:45

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Studio.php

Ja się kiedyś tym bawiłem.

19 Kwi 2008, 20:47

O faktycznie działa ten program,plus dla ciebie
Ostatnio edytowany przez Dawid255151, 19 Kwi 2008, 20:54, edytowano w sumie 1 raz

19 Kwi 2008, 20:54

No można tylko trzeba by się w opcjach wideo pobawić bo jakość obrazu pozostawia wiele do życzenia.

19 Kwi 2008, 20:56

tylko faktycznie obraz bardzo cienki jest ;-) ale coś pokombinuje

19 Kwi 2008, 20:58

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... onstracji/
Na pewno coś wybierzesz. Zwróć uwagę na Camtasia Studio

19 Kwi 2008, 21:11

No jest tu trochę tego :-) ale przeważnie programy jak nagrywają film ścinają gre albo robią słabą grafikę np program HyperCam 2 on jak nagrywa to ogólnie komp chodzi powoli, czy u was też tak jest?

21 Kwi 2008, 21:17

Ustawiłeś jakoś ten program od mnie aby nagrywał z lepszą jakością obrazu? Jak będę miał chwilę czasu to przetestuję ten polecony przez Booz'a.

Re: Poszukuje programu który będzie nagrywać film

13 Kwi 2009, 20:20

szukam programu takiego jak w temacie, miałem kilka ale niepasowały mi one.
chodzi mi o to żeby program zapisywał wszytsko co się dzieje na ekranie, żeby można było zrobić filmy z gier lub jakąś prezentację i wrzucić ją w internet.
wcześniej używałem kilku programów ale niestety były problemy z wrzuceniem ich w neta, tzn. po wrzuceniu w neta były nic nie było widać, wszystko ruszało się za szybko, natomiast na kompie filmiki działay poprawnie. ustawiałem liczbę klatek/sekundę i nic.

Re: Poszukuje programu który będzie nagrywać film

02 Cze 2009, 20:45

Spróbuj "Fraps"...bardzo prosty programik jakość nie jest zła..tylko...nagrywa w nieskompresowanych plikach video i pliki są ogromne...ja potem konvertuje je na Xvid.
Wyślij odpowiedź