TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

poszukuje rozpiski tabów na muzyke z gnijącej panny młodej

Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.

poszukuje rozpiski tabów na muzyke z gnijącej panny młodej

Postprzez pantik » 22 Gru 2008, 00:32

PostUA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

w filmie są dwa fragmenty takie fajne jak grana jest muzyka na pianinie głównie chodzi mi o
The Piano Duet i Victor's Piano Solo szukam juz od jakiegoś czasu ale nie moge nigdzie znaleźć, chodzi mi o rozpiske na tabulatury na pianio najlepiej na zasadzie rysunkowej a nie nutowej, jak by było to na guitar pro 4 albo 5 to jeszcze lepiej bo tam bym sobie zlukał jak to sie rozmieszcza po klawiszach pianino lub gitary (mimo ze grane jest na pianinie)

albo jak by mi ktoś rozpisał na taby http://www.forumeter.com/video/90969/victor-s-piano-solo-with-guitar to by było świetnie
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Powróć do Muzyka

Kto jest na forum