Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Poszukuję Sterownika do kamery.

21 Lis 2011, 17:27

Poszukuję sterowników do kamerki.Sterowniki działały w systemie xp,niestety teraz mam viste home premium i nic nie da się zrobić.Na płytce w folderze sterowników jest napisane: 950518 TP6801 ov7648
Co do napisów na kamerce jest tylko przylepka z napisem "QC/168", na kablu widnieje napis "E239136 RJ AWM 2464 30C 300v VW-1...", a na końcówce kabla USB jest kolejna okrągła nalepka z napisem "APT-BW". POMÓŻCIE.

Re: Poszukuję Sterownika do kamery.

21 Lis 2011, 17:42

Spróbuj tego ->
Kod:
http://xpdrivers.com/camera/_1_4.cfm.

21 Lis 2011, 18:06

niestety na tej stronie nia ma żadnego sterownika po kliknięciu ściąga mi program DriverTool który wogóle nie jest z tym związany.

21 Lis 2011, 18:29

Spróbuj tych -> [strona nie jest już dostępna]. Jeśli te nie zadziałają to podaj identyfikator wystąpienia urządzenia z menadżera urządzeń.

21 Lis 2011, 22:02

Występująca w tym pliku INF sekcja instalacji usługi jest nieprawidłowa.
czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć?

22 Lis 2011, 17:54

kominekl napisał(a):Jeśli te nie zadziałają to podaj identyfikator wystąpienia urządzenia z menadżera urządzeń.

Wykonaj.

23 Lis 2011, 19:36

USB\VID_06A2&PID_0003&REV_0000
USB\VID_06A2&PID_0003

23 Lis 2011, 19:55

Pobierz ponownie te sterowniki -> [strona nie jest już dostępna], a następnie wykonuj wszystko zgodnie z zaleceniem.

1. Wyłącz antywirusa i zaporę.
2. Rozpakuj paczkę do folderu na pulpicie.
3. Wejdź do -> Menadżera Urządzeń.
4. Poszukaj mikrofonu na liście, a po jego odnalezieniu naciśnij PPM -> Aktualizuj Sterownik -> Przeglądaj Mój Komputer w poszukiwaniu oprogramowania/sterowników -> Znajdź folder, do którego rozpakowałeś pobraną paczkę -> zaznacz go -> naciśnij OK -> Dalej -> On sobie będzie przeszukiwał folder. Po zakończeniu uruchom ponownie komputer.

Te sterowniki pod Windows`a XP, gdyż do Vista`y, czy 7 nie powstały. Poprzez to może wyskoczyć Ci komunikat, że te sterowniki są niekompatybilne z tym systemem. W takim wypadku musisz wejść do Kreatora Zgodności -> http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... ity-Wizard.

24 Lis 2011, 20:36

Zajrzyj na stronę.
Wyślij odpowiedź