Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Poszukuje sterownikow do kamerki LifeCam HD-3000

06 Mar 2013, 01:00

Opisze wam moj problem, mianowicie nabylem kamerke do komputera LifeCam HD-3000, jednak niedopatrzylem sie (moj blad) na wymagania sprzetowe, niestety nie jest chyba kompatybilna na 64 bitowej windzie XP z tego co zauwazylem bo na oficjalnej stronie microsoftu (http://www.microsoft.com/hardware/en-gb ... am-hd-3000) nie ma wlasnie tego jednego steru, ktorego potrzebuje :(

Moje pytanie jest nastepujace: Istnieje jakas szansa, jakis inny sterownik moze mi pomoc, czy mam lepiej sie nie trudzic?

Licze na wasza pomoc, dziekuje

Re: Poszukuje sterownikow do kamerki LifeCam HD-3000

06 Mar 2013, 10:25

Spróbuj zainstalować sterownik LifeCam 3.6 32-bit and 64-bit for Windows 7 ale pewności, że zadziała nie ma.

Re: Poszukuje sterownikow do kamerki LifeCam HD-3000

06 Mar 2013, 13:40

niestety instalacja nie zostala przeprowadzona pomyslnie, w trakcie wyskakuje blad, ze nie mozna dokonczyc instalacji..

Chyba jednak nic z tego nie bedzie :(

Edit: udalo mi sie zainstalowac ten sterownik do windowsa 7 i na XP odziwo chodzi jednak dalej nie tak jak chcialem (maxymalna rozdzielczosc obrazu 160x120 to stanowczo za malo). Prosze o porade, moze ktos wie, jak rozwiazac ten problem ???
Wyślij odpowiedź