Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Poszukuje ..

24 Mar 2006, 19:54

Szukam piosenki o tytule I don't w rmx'ie C-Boola dodam ze jest to techno. Szukałem na P2P ale lipa więc prosze was o pomoccc Z góry WIELKIE DZIĘKI

Re: Poszukuje ..

24 Mar 2006, 20:06

Alvarees napisał(a):Szukam piosenki o tytule I don't w rmx'ie C-Boola dodam ze jest to techno. Szukałem na P2P ale lipa więc prosze was o pomoccc Z góry WIELKIE DZIĘKI

Chyba cos tytul sknociles niema takiego nagrania c-boola pt. i dont moze chodzi ci o "C-Bool - House Babe (Pulsedriver Vs. Rocco RMX)" ?

24 Mar 2006, 22:34

wiem o jaką piosenkę Ci chodzi, ale jest to utworek Casteamu, z którym kiedyś współpracował C-Bool..

PS. Jeśli jej nie znajdziesz wyślę Ci na maila (jeśli chcesz...??)

Kilka DJ'ów robiło remixy "I don't", ale nie C-Bool

http://www.siemion.jawnet.pl/c-bool/index2.html
na tej stronce znajduje się wykaz jego utworów z podziałem na "lata" 2003-2006, niewiele muzyki stworzył, ale dobre i to, bo bardzo lubię jego utworki.. :D
Ostatnio edytowany przez lonley 25 Mar 2006, 16:46, edytowano w sumie 2 razy

25 Mar 2006, 00:05

Nie wiem jaki to zespół wiem tylko ze teraz na dyskotekach mozna wysluchac tego w rmx'ie c-boola!!

25 Mar 2006, 00:17

Więc C-Bool zrobił remix tego utworu?? Nie wierzę...Ostatni jego utwór to "Got 2 Know", zaglądnij na stronkę, której adres masz wyżej..ja tam żadnego remixu "I don't" nie widzę...Poza tym teraz RACZEJ imprez nie ma..bo jest POST...
Ostatnio edytowany przez lonley, 25 Mar 2006, 16:47, edytowano w sumie 1 raz

25 Mar 2006, 00:25

i moze w poście dyskoteki są zamknięte ?? haha Naj jakim siecie ty zyjesz ??

25 Mar 2006, 00:32

Nie lubie się kłócić i teraz też nie zamierzam tego robić, więc jeśli się upierasz, że jest taki remix to Twoja sprawa...tylko jak go znajdziesz daj znać...Ok??

25 Mar 2006, 09:24

lonley znalazłem i musze przyznac ze to mój błąd! Chodziło mi o CASTEAM - I DON'T

Ale co do tego ze w poscie nie ma imprez to sie nie zgadzam :D

25 Mar 2006, 10:02

No widzisz..I o co tyle krzyku?? Byłam na imprezie na której grał Casteam i było naprawdę świetnie..Pokochałam tą muzykę i jeśli chodzi o Casteam albo C-Boola to wal prosto do mnie.. :D
Wyślij odpowiedź