Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
07 Wrz 2007, 22:40
Chodzi mi o program którym mogę na moim telefonie sterować inny telefon. Posiadam program BT info, ale jest on trochę nie funkcjonalny. Fajnie też by było gdyby te sterowanie nie musiałoby zostać zaakceptowane przez drugą osobę. Ale wydaje mi się ze takie programik nie istnieją.
07 Wrz 2007, 22:43
Krótko mówiąc chodzi ci o kontrolowanie kogoś... takie programy nie istnieją... są tylko trojany czy coś w tym stylu na telefony.. bardzo nieliczne ale to już nie te forum
07 Wrz 2007, 23:04
No ja wiem że istnieją, nie są to trojany, sam posiadam taki program ale jest on dość słaby. Taki programy są nawet od razu w telefonach.
Więc nie wiem
07 Wrz 2007, 23:20
Aeros napisał(a):No ja wiem że istnieją, nie są to trojany, sam posiadam taki program ale jest on dość słaby. Taki programy są nawet od razu w telefonach.
Więc nie wiem
Chcesz mi powiedzieć ze producent owego tematu zamieszcza w sofcie ... Trojana?
Jeśli są... to co powiesz... ej prześle ci plik ty go weź i otwórz xD
08 Wrz 2007, 15:58
To nie jest żaden trojan to program, możesz za jego pomocą przeglądać np: fotki drugiej osoby za pomocą bluetoot. Ale są tez takie że możesz wysyłać sms-y, dzwonić na wybrane numery, czytać jego sms-y.
09 Wrz 2007, 10:54
Jest taki program ale działa on tylko na symbianie mój kumpel ma go na n70