nie znalazlem czegos takiego czegos. Ale weszlo mi za ktoryms razem. Wyskoczyl mi niebieski Instalator systeu windows. Na dole na pasku cos ciagle wyskakuje ladowania itd a tak nic nie moge wybrac... wczesniej cos z f6 bylo(jakies sterowniki SCSI i RAID innej firmy), pozniej f2(wyskoczylo) probowalem ale nie mam jakies dyskietki do odzyskiwania windowsa potem instalator laduje pliki(bibloteke dll debugera jadra) potem laduje pliki instalatora windowsa potem instalator ladowal sterowniki magistrali plug & play ACPI, i wyskoczylo "Plik acpi.sys jest uszkodzony. Nacisnij dowolny...." klikam kontynuuje i wyskakuje na dole na tym pasku ze instalacja nie powiodla sie zebym przycisnal ten dowolny klawisz znowu i uruchomi mi kompa ponownie.
................................................................................................................................................................................................
No i teraz przy ponownym uruchomieniu kompa gdy wciskam dowonlny klawisz probujac rozpoczac ponownie instalacje z plyty komp mi sie zawiesza
................................................................................................................................................................................................
Zeby nie zawiesil sie i zebym mogl wejsc znowu do tego instalatora to musze najpierw wejsc od razu do biosu a potem wyjsc i kliknac przycisk i wtedy mi wchodzi(blokady kurde jak w pentagonie)...
A teraz wyskoczylo mi cos takiego:
No i wcisnalem i wyskoczylo ze plik isapnp.sys jest uszkodzony i zebym nacisnal klawisz zeby kontynuowac i potem wyskakuje ze instalacja sie nie powiodla
.............................................................................................................................................................................................
a teraz gdy zrestartowalem i probowalem znowu to po przycisnieciu dowolnego klawiszu po uruchumieniu systemu wyskoczyl mi taki bład: "nie mozna zaladowac pliku \i386\biosinfo.inf. i znowu restart;/
.............................................................................................................................................................................................
a teraz gdy zrestartowalem i probowalem znowu to po przycisnieciu dowolnego klawiszu po uruchumieniu systemu wyskoczyl mi taki bład: "nie mozna zaladowac pliku \i386\KDCOM.DLL. i znowu restart kurde...