Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
25 Kwi 2011, 22:16
Instalacja z plyty po wcisnieciu i tak to gdy wcisnalem te f ale gdy nic nie przycisksm tez mam bledy
25 Kwi 2011, 22:25
A czemu nie wciskałeś
R.
25 Kwi 2011, 23:06
kominekl, R to już dalszy etap.
Masz drugi komputer, więc spróbuj na nim odpalić tą płytkę instalacyjną i sprawdzić czy instalator bez problemu załaduje wszystkie pliki (oczywiście tylko tyle, bez instalacji systemu).
26 Kwi 2011, 07:58
Wlozylem plyte i wszystkie pliki mi pokazuje zreszto z tego kompa ja nagralem
26 Kwi 2011, 08:45
Ale czytaj ze zrozumieniem:
spróbuj na nim odpalić tą płytkę instalacyjną i sprawdzić czy instalator bez problemu załaduje wszystkie pliki
Chodzi o to, abyś na drugim komputerze zbootował tą płytkę, tak jakbyś chciał instalować system.
26 Kwi 2011, 09:36
Tak zbootowalo
30 Kwi 2011, 18:50
Udalo mi sie do tej instalacji wcisnalem R do tego jakiegos wiersza polecen ale nie wiem co pisac po poprawnym wpisaniu hqsla i uzytkownika mam takie cos: c:\windows> co wpisac by naprawic system
30 Kwi 2011, 19:26
nom wyskakuje mi: chkdsk wykonuje dodatkowe sprawdzenie lub odzyskiwanie u na dole ukonczono 6%. Czy to wystarczy? uruchomi mi sie potem komputer?
................................................................................................................................................................................................
Nic nie dalo... Jest jakis sposob czy trzeba jednak formatowac pliki i instalowac od nowa system?
................................................................................................................................................................................................
Juz mi wszystko chodzi. Zformatowałem dokladnie dyski zainstalowałem na nowo windowsa i smiga. A uruchomilo mi wszystko z plyty i dobrze zainstalowalo chyba dlatego ze wlozylem 2 oryginalne plyty windowsa do 2 napedow, troche dziwne ale jak pojedynczo do kolejnych napedow wkladam te plyty to nic dopiero jak 2 to nie bylo bledow. Teraz wszystko jest ok. Tylko cos sie stalo ze komp mi sie wlacza za kazdym razem za 2 razem. Gdy za 1 razy wcisne przycisk to niby juz ma startowac a nagle sie odlacza i jest pomaranczowa kontrolka na monitorze a przycisk restart juz mi calkiem nie dziala, wcisne i wlasnie wylacza sie ale nie uruchamia jest ta kontrolka i musze za 2 razem go wlaczac.. dziwne... ale windows juz chodzi. Dzieki wszystkim