Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
10 Sty 2009, 15:30
Witam
Mam swoją strone i zamierzam ją wypozycjonować programem, który znalazłen na stronie nbc.pl. Wcześniej wpisywałem adres strony do katalogów ale nie mam cierpliwości do tego. A Wy używacie jakiś programów do pozycjonowania?
18 Sty 2009, 17:20
podłącze się do tematu, ponieważ chciałbym wypozycjonować stronę ze znajomym ale narazie nie stać na zlecenie tego...
19 Sty 2009, 17:57
Da ci to zapewne krótkofalowe efekty, jednak w dłuższym okresie będzie mieć negatywne skutki bo google wciąż walczy z tego typu systemami. Najlepiej pozostań przy katalogach i zacznij tworzyć zaplecze tematyczne pod serwis. Bartolini napisz na PW o jaką stronę oraz jakie frazy chodzi,a być może ci pomogę. POzdrawiam
27 Sty 2009, 21:33
Wbrew obawą program nbc.pl spisuje się dobrze nie mam z nim problemów, a strona stopniowo uzyskuje wyższy poziom i o to mi chodziło:)
28 Sty 2009, 23:34
dzięki za odpowiedzi
xavi zainteresowałem się tematem dla dziewczyny, ponieważ ona miała jakąś stronę wypozycjonować ale narazie się wstrzymała z tematem bo nie zrobili jej jeszcze tej strony... jak będę coś wiedział to odświeżę temat:P
10 Mar 2009, 19:32
Być może narazie spisuje sie rewelacyjnie, ale to kwestia czasu kiedy algorytm google zacznie za korzystanie z tego karać.