Najlepiej samemu kontaktować się z agencja, a nie przez forum. Przynajmniej ja tak zrobiłem, zgłosiłem się do agencji [link został usunięty] i też płaciłem jak za abonament. Spoko sprawa, robotę odwalali konkretną, wszystko na czas i dostawałem konkretne raporty. Dodatkowo jeśli czegoś nie rozumiałem to facet mi tłumaczył wszystko przez telefon tak długo, aż zrozumiałem. Ogólnie polecam każdemu, kto ma problem z ruchem na stronie internetowej
Pozycjonowanie strony, powinno być poparte rożnymi, innymi opcjami. Obecnie w natarciu jest Facebook oraz Google Adwords. W te formy promocji warto inwestować.
EdwartNorton napisał(a):Pozycjonowanie strony, powinno być poparte rożnymi, innymi opcjami. Obecnie w natarciu jest Facebook oraz Google Adwords. W te formy promocji warto inwestować.
Zgadzam się w 100%, pozycjonowanie i ruch organiczny powinien być wsparty rożnymi innymi akcjami promocyjnymi ale trzeba bardzo, bardzo uważać bo kilka "złych" ruchów i możemy narobić więcej szkód niż korzyści. Jeżeli nie chcecie robić tego sami to ja mogę z czystym sumieniem polecić chłopaków z Adcube, którzy robią naprawdę dobrą robotę jeżeli chodzi pozycjonowanie stron internetowych.