No może nie jest i łatwo, ale wkońcu to szkoła średnia. Muszę jednak powiedzieć, że w porównaniu z gimnazjum lepiej mi idzie z niektórych przedmiotów, Hehe może nie jest ich za wiele ale na pewno są.
Łatwiej się dogadać z nauczycielami niż z tymi z gimnazjum. Wrrr jak ja nie lubiałem swoich nauczycieli z gimnazjum od biologii, chemi, matmy.
Poje...i , grozili nam, że nie przejdziemy itp. WRRRRRRRRRR. A ta od matmy to Mnie tak wk....ała, że najchętniej bym jej hatę spalił j...a s..a
uwzieła się na Mnie po tym jak miałem ręke w gipsie. Nie wspominając o tej od Chemi, nikt ze szkoły jej nie lubił. Więc nawet i ciesze się , zę nie zobaczę już tych nienormalnych nauczycieli z Gim, choć niektórzy z tej szkoły Nie są lepsi.
Ale co zrobić, takie życie.
Tak nawiązując do tematu to dostałem 4+
oczywiście ja tego nie pisałem tylko moja siostra, no i Oczywiśćie nie Za free. Hehe 10zł, przynajmniej nie musiałem tego przekleństwa pisać. Jeszcze jedno jak oddawałem prace nauczycielcę to przyczepiła się, że Poprzednią pracę ściagłem z Internetu, no tak jasne ściągłem lecz jej tego Nie powiedziałem wymyśliłem, że ktoś mi pomagał ją pisać.
Lol.