TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Praca

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Praca

Postprzez Hpest » 09 Sty 2006, 22:28

PostUA:

Temat Pracy: "Dzień z mojego życia" (pisane z punktu widzenia starego drzewa [dębu] które rośnie w parku)

Praca:
-satyryczna
lub
-poważna

Ilość: 3 strony formatu A4.
Pisane oczywiście na komputerze (ewentualnie materialnie na papierze :)

Jeśli ktoś potrafił by wykonać ową pracę proszę o zgłoszenie się na forum.
Odpiszę w celu ostalenia dokładniejszych informacji oraz danych kontaktowych.

Za pracę przewidziana będzie zapłata w PLN. :wink: Hpest*
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez proktor » 09 Sty 2006, 22:48

PostUA:

chcesz zrobie ci za darmo :D

ale ocene ty dostaniesz... hehe :D
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 10 Sty 2006, 00:35

PostUA:

Oczywiście praca nie musi być wykonana profesjonalnie. Wystarczy zwykłe amatorskie Temat ten mi nie sprzyja, próbowałem wszystkiego próbowałem sam ja napisać no i oczywiście google i nic. Dlatego zwracam się z prośbą do Was. Pracę miałem oddać miesiąc temu, dobrze było by jak bym to zrobił w najbliższą srodę.

P.S Proktor oczywiście nie pogardzę, jeśli czujesz się na siłach i nie sprawi Ci to żadnego problemu to Był bym wdzięczny. Innych użytkowników rónież prosze o wszelką pomoc.

(Jeśli nie wiecie zbytnio w jakiej formie itp ma być Praca to też piszczie, na pewno odpowiem).
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Mac » 10 Sty 2006, 08:43

PostUA:

Hpest ty do liceum chodzisz ??
bo jak tak to ja sie tam nie wybieram...
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Hpest » 10 Sty 2006, 17:25

PostUA:

Nie. Do technikum. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Mojżo » 20 Sty 2006, 17:19

PostUA:

w technikum i takie glupie tematy :twisted:
Awatar użytkownika
Mojżo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 11:10

Postprzez proktor » 20 Sty 2006, 18:47

PostUA:

Mojżo napisał(a):w technikum i takie glupie tematy :twisted:

tez chodze do technikum u wg. mnie jeśli chodzi o poziom nauczania to jest tak samo jak w liceum, tzn. w dobrych jest wysoki w slabych niski.

Ale jeśli nic, a nic nie bedziesz sie uczyl to bardzo mozliwe, ze nie zdasz :D:D
< tak jak ja :P >
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 20 Sty 2006, 20:53

PostUA:

No może nie jest i łatwo, ale wkońcu to szkoła średnia. Muszę jednak powiedzieć, że w porównaniu z gimnazjum lepiej mi idzie z niektórych przedmiotów, Hehe może nie jest ich za wiele ale na pewno są.
Łatwiej się dogadać z nauczycielami niż z tymi z gimnazjum. Wrrr jak ja nie lubiałem swoich nauczycieli z gimnazjum od biologii, chemi, matmy.
Poje...i , grozili nam, że nie przejdziemy itp. WRRRRRRRRRR. A ta od matmy to Mnie tak wk....ała, że najchętniej bym jej hatę spalił j...a s..a
uwzieła się na Mnie po tym jak miałem ręke w gipsie. Nie wspominając o tej od Chemi, nikt ze szkoły jej nie lubił. Więc nawet i ciesze się , zę nie zobaczę już tych nienormalnych nauczycieli z Gim, choć niektórzy z tej szkoły Nie są lepsi. :) Ale co zrobić, takie życie. :?

Tak nawiązując do tematu to dostałem 4+ :) oczywiście ja tego nie pisałem tylko moja siostra, no i Oczywiśćie nie Za free. Hehe 10zł, przynajmniej nie musiałem tego przekleństwa pisać. Jeszcze jedno jak oddawałem prace nauczycielcę to przyczepiła się, że Poprzednią pracę ściagłem z Internetu, no tak jasne ściągłem lecz jej tego Nie powiedziałem wymyśliłem, że ktoś mi pomagał ją pisać. :) Lol.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]