Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
22 Lut 2013, 21:54
Czy znacie jakieś zaufane możliwe zarobki w internecie (Coś typu YouTube) np. pisanie recenzji?
27 Lut 2013, 19:15
Jest też opcja z badaniami rynku. Możesz zapisać się do różnych firm i wypełniać ankiety. Czasami są bardzo dobrze płatne jak na ankietę, czasami za grosze ale to kwestia szczęścia.
03 Mar 2013, 12:07
Można pisać unikalne teksty seo.. prowadzić blogi.
04 Mar 2013, 18:00
Takie inne pytanie, czy to
http://turbopascal.skryptoteka.pl/1.html dotyczy także Free Pascal?
04 Mar 2013, 19:42
Zajmij się seo z tego są dobre profity
04 Mar 2013, 19:48
A jak to zacząć? Jestem w tym zerem.
04 Mar 2013, 21:50
Pierwsza sprawa to pisanie poprawnie stylistycznie musisz mieć opracowane min na dobry+.
Ortografię sprawdzisz w wordzie więc o to się nie ma co martwić.
Musisz nauczyć się pisać teksty opisowe, reklamowe i pochodne po otrzymaniu kilkunastu słów kluczowych i jakiegoś zarysu co to ma być za tekst.
Jak już napiszesz to możesz taki tekst sprzedać osobie jaka Ci to zleciła.
Istnieją też giełdy gdzie takie teksty można sprzedawać. Niestety aby mieć dobrą cenę musisz mieć dobre oceny. A każdy tekst można sprzedać tylko raz.
Pozdrawiam
22 Lis 2014, 23:04
nie jest łatwo znaleźć taką pracę podobnie jak i taką do której codziennie się chodzi. myślę że tego rodzaju pracę można potraktować jako dodatkowe źródło dochodu a nie stałe wynagrodzenie.
05 Gru 2014, 02:00
andrwer napisał(a):nie jest łatwo znaleźć taką pracę podobnie jak i taką do której codziennie się chodzi. myślę że tego rodzaju pracę można potraktować jako dodatkowe źródło dochodu a nie stałe wynagrodzenie.
no właśnie tylko gdzie tego szukać ...
07 Gru 2014, 11:55
zależy jakiej pracy konkretnie szukasz
w sensie w jakim zawodzie, wpisz swój zawód w google i praca zdalnie i może coś wyjdzie
na pewno informatycy mogą pracować zdalnie, bo raczej otwieranie reklam nie jest opłacalne
11 Gru 2014, 13:45
Praca w internecie to ciężki kawałek chleba. Zazwyczaj trzeba poświęcić sporo swojego cennego czasu, a zarabia się - nie oszukujmy się - grosze. Jeśli chodzi o mnie, to wydaje mi się, że fajną robotą, by po prostu dorobić sobie troszkę grosza, są wszelkie strony, na których wypełnia się ankiety przygotowywane przez innych użytkowników tych portali. Praca przyjemna, można troszeczkę pieniążków zarobić, a i często pomagamy innym. No, ale tak czy siak - w dzisiejszych czasach (tak, jak już ktoś inny wspomniał) - ciężko o zatrudnienie w każdej postaci, więc pozostaje mi tylko życzyć Ci szczęścia!
11 Gru 2014, 16:56
W kwestii pracy przez internet, polecam lekturę tego artykułu:
http://www.praca-chrzanow.info/porady-dla-pracownikow/390/praca-zdalna-jest-malo-popularna. Praca zdalna, wykonywana najczęściej przez Internet (na odległość), jest mało popularna, ale zauważam, że coraz więcej osób pracuje w ten sposób, nawet w oparciu o tradycyjną umowę o pracę. Na pewno szef firmy zatrudniającej pracownika na takich właśnie zasadach, ponosi w tym przypadku mniejsze koszty. Jeśli dobrze poszukamy, to znajdziemy w Internecie naprawdę ciekawe i wartościowe oferty, trzeba tylko dobrze się rozejrzeć.
14 Gru 2014, 00:25
Moi znajomi jakoś zarabiają w taki własnie sposób a właściwie dorabiają sobie w taki właśnie sposób wiem że zabiera im to sporo czasu, ale skoro można sobie dorobić to czemu nie ... nie mam tylko pojęcia na czym ta praca polega i gdzie jej szukać i jak się zgłosić gdzie i td...
17 Gru 2014, 21:36
Generalnie praca zdalna jest z jednego prostego powodu dobra. Tak jak piszę teraz prace i teksty. Odrobina korekty do tego i parę złotych jest w kieszeni. Zawsze jakaś forma dorobienia na drobne wydatki.
20 Gru 2014, 00:10
Jaepl1865 napisał(a):Generalnie praca zdalna jest z jednego prostego powodu dobra. Tak jak piszę teraz prace i teksty. Odrobina korekty do tego i parę złotych jest w kieszeni. Zawsze jakaś forma dorobienia na drobne wydatki.
też się zajmuje tego typu pisaniem i przyznaję zawsze wpadnie parę groszy