Tematy związane z telefonią komórkową.
02 Sty 2011, 22:04
Jak doładowujecie swoje konta w pre-paidach, żeby zagarnąć jakieś bonusy? Ja mam Tak Taka i robię to już tylko przez
www.doladowania.era.pl Dostaję dodatkowo 10% na połączenia do wszystkich. Są jakieś inne sposoby na jakieś gratisy?
03 Sty 2011, 11:04
Również mam Tak-taka i od bardzo dawna doładowuję konto przez wskazaną stronę - najbardziej opłacalny sposób. 10% bonusu można wykorzystać na wszystkie usługi i bez terminowo.
04 Sty 2011, 15:22
Hehe, ja doładowuję przez konto bankowe. Zrobiłem tak przed 19 grudnia i teraz czekam na 100% od doładowania od Heyah

Dziś operator zaczął wpłacać pieniądze na konta ludzi biorących udział w promocji.. pochwalcie się kto już dostał
07 Sty 2011, 01:42
Tak, na moje konto dziś wpłynęło dodatkowe 100 zł, więc znów mogę gadać i gadać, zwłaszcza, że w sieci mam cały czas za darmo. To się nazywa dobry początek roku:)
11 Sty 2011, 11:50
taktakowiec - ładujesz przez konto bankowe, ale przez doladowania.era.pl tak? Bo chyba bank sam w sobie żadnych bonusów ci nie daje za doładowanie, prawda?
11 Sty 2011, 15:38
Nie doładowuję przez tę stronę, ponieważ nie jestem użytkownikiem Ery

Po prostu używam konta bankowego do ładowania telefonu, nie patrzę nawet za często na bonusy, tym bardziej, że dopiero co dostałem swoje 100% od Heyah ze świątecznego podwójnego doładowania.
29 Sty 2011, 01:30
Podwójne doładowanie wynagradza brak bonusów jakie oferuje np. Era, także nawet nie odczuwam ich braku, bo ciągle dostaję jakieś dodatkowe środki.
03 Lut 2011, 19:25
Nie rozumiem

Podwójne wynagradza brak bonusów jakie ma Era? Przecież podwójne doładowanie ma również Tak-tak i chyba głównie z tej promocji dostajesz dodatkowe środki ( również w Heyah)
03 Lut 2011, 21:35
Nie, chodziło mi o to, że w Heyah nie dostaje się 10% więcej za doładowania online, ale dwa podwójne pod rząd w pełni to wynagradzają ten brak. A jeśli juz przy doładowaniach jesteśmy, to przedłużyli ofertę telefon bez związku z której można skorzystać, gdy ktoś doładowuje za 30 lub 50 zł miesięcznie to warto ją aktywować, bo później można telefon za 1zł zgarnąć.
07 Lut 2011, 13:57
Powiedzmy, że rozumiem. Tak dla ścisłości - Era daje bonus 10% za doładowanie Tak-taka przez doladowania.era.pl i również miała dwa podwójne doładowania pod rząd
07 Lut 2011, 19:58
To jasne, bo podwójne obejmowało i Erę i Heyah,a w przypadku tej drugiej także mixa.
18 Lut 2011, 11:56
A jak wyglądają bonusy do doładowania u innych operatorów? Widziałem na stronie Play, że oni również tam dają 10% bonusu. To na takich samych zasadach jak w Erze?
23 Lut 2011, 21:43
Nie, w Tak Taku bonusowa kawa trafia na konto główne, a w Play na promocyjne.
24 Lut 2011, 01:33
Ale można ją chociaż wykorzystać na wszystkie usługi, tak jak ma to miejsce przy podobnych bonusach w Erze i Heyah?
24 Lut 2011, 14:42
Właśnie problem w tym, że nie. Jest na połączenia do sieci Play, nie jak w Tak Taku - do wszystkich.