Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Problem po instalacji Karty telewizyjnej

20 Cze 2005, 11:50

Po zainstalowaniu karty telewizyjnej. LIVEVIEW. Program gadu-gadu nie działa przy uruchomieniu jest komunikat o błędzie. Dla upewnienia się odinstalowałem karę i gg dział normalnie- w czym tkwi problem może ktoś wie? Jeśli w manadżerze wyłącze kartę to gg normalnie się włączy- dziwne

20 Cze 2005, 11:56

A jaki jest ten komunikat o błędzie (treść)?? Jaka wersja GG? Może byś tak podzielił się informacjami, jeżeli chcesz, aby ktoś ci pomógł...

20 Cze 2005, 15:34

Wrsja GG testow 7. A oto treść komunikatu błedu:
Runtime error !
Program C:\Program files\Gadu-gadu\gg.exe
abnormal program termination.

20 Cze 2005, 15:48

zebra napisał(a):A jaki jest ten komunikat o błędzie (treść)?? Jaka wersja GG? Może byś tak podzielił się informacjami, jeżeli chcesz, aby ktoś ci pomógł...

:D dzięki stary za sugestie już jest wszystko ok. Miałem wersje 7 GG i chyba ona jest jeszcze niedopracowana. Przejnstalowałem GG do wersji 6.1 i wszystko jest dobrze. Jeszcze raz dzięki

20 Cze 2005, 16:16

Tak na przyszłość to stara, a nie stary:) Nie ma za co, to było nieświadome:):)

20 Cze 2005, 17:35

zebra napisał(a):Tak na przyszłość to stara, a nie stary:) Nie ma za co, to było nieświadome:):)
Sory ale niewczytałem się i myślałem że to facet jeszcze raz sory. Pozdrawiam zebra
Wyślij odpowiedź