Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

problem

30 Paź 2005, 20:46

Witam,
mam proble z uruchomieniem programu z dykietki ( jest ikona windows) po kliknieciu na niej wyskakuje okno z programami ktore mam na kompie zainsta. ale zadnym nie moge tego otworzyc. Pytanie czy ktos moze mi podpowiedziec co trzeba zrobic?

30 Paź 2005, 20:48

Opisz to jasniej bo nie kumam oco ci biega :grin:

30 Paź 2005, 21:22

ja tam bym sformatowal ta dyskietke gdyby nie byly mi potrzebne dane ktore znajduja sie na niej i nie wiadomo do czego sluża :D :lol: pzdr.

30 Paź 2005, 23:28

Nie do końca Cię rozumie. Nie lepiej byłoby ściągnąć sobie ten program, który masz na dyskietce, a nie bawić się. Jeśli znasz nazwę tego programu czy też pliku po prostu wyszukaj go w http://www.starter.net.pl i po kłopocie. Jeśli natomiast nie chcesz szukać pliku w Internecie ani go pobierać, ponieważ nie znasz nazwy programu znajdującego się na dysku (A:) to wykonaj następującą czynność:
Kliknij na plik, którego nie możesz otworzyć prawym przyciskiem myszy, następnie wybierz opcję "otwórz za pomocą" ->wybierz program-> następnie na dole wejdź w link "poszukaj odpowiedniego programu w sieci Web". Zostaniesz prze kierowany na stronę, która wyszuka dla Ciebie program, który Ci to otworzy. Pobierz program i loos.

P.S łatwiej było by gdybyś pisał jaśniej, lub chociażbyś podał format pliku, którego nie możesz otworzyć, a nie takie bzdety. :wink:
Wyślij odpowiedź