witam, wiem ze w odpowiedzi ktoś mnie zaraz szybko "kopnie" za temat ktory pewnie był 5000 razy... jak coś to prosze pouczyć i skierować gdzie trzeba albo dla osób o mocnych nerwach - bardzo bym prosił o jakiś naprawde twardy program do odzyskania głównie zdjęć z dysku. kilka miesięcy temu wywaliłem folder w ktorym były zdjęcia i kilka mp3, wszystkiego nie było wcale tak wiele, jednak ten folder wciąż ma duże znaczenie, zdjęcia jak i mp3. Easy Photo Recovery - program zapowiadał sie ładnie, jednak coś mu nie wyszło i znalazł nie to co trzeba, Data Disc Recovery - gdyby nie te długie i bez sensowne (peeełno pustych plików z kosmosu, których napewno ani razu nie miałem na dysku) szukanie... GetDataBack - wyniki całkiem ładne lecz nie to co szukam. i tu po utracie wiary kończy sie jakikolwiek pomysł i nadzieja na program-zbawienie. latałem po różnych stronach i pełno o tym, a może problem w czym innym??? moze źle coś robie? dodam ze system partycji którą skanuje w poszukiwaniu zaginionego folderu to FAT32. i jesli dobrze pamiętam to nie była formatowana itp. jedynie partycja C od jakiegoś czasu przestała chodzić, w ogóle nie idzie jej sformatować, a tym bardziej otworzyć, jeszcze nie tak dawno system pokazywał że wciąż na niej coś jest(PPM
Właściwości), jednak dziś już jest pusta i nagle system plików z FAT32 zmienił sie na RAW(?!?), ale to chyba nie od tego??? może jakieś porady? każda pomoc naprawde mile widziana