Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Problem z aktywacją Windowsa

03 Lis 2006, 13:19

gdy aktywowac przez internet windows home editon pisze taki coś : ,, Nie można ustanowic połączenia z serwerem z aktywacji. Sprawdź ustawienia sieciowe i potwierdź, że jesteś w stanie łączyc się z internetem, a na stępnie spróbuj ponownie''. DLaczego takie coś wyskakuje przecierz mam dostęp do internetu :sad:

03 Lis 2006, 14:44

Co za problem, zarejestruj telefonicznie. Jak tak rejestrowałem, obsłużyła mnie miła Pani :)

04 Lis 2006, 11:36

Jak chcę tam zadzwonic to mi jakas babka mówi ze z tego obszaru numer teraz jest nie osiągalny. I tak jest cały czas jak zdzwonie

04 Lis 2006, 11:51

Centrum Obsługi Klienta Microsoft w Polsce
tel. 0 801 308 801 lub 0 22 594 19 99

Re: Problem z aktywacją Windowsa

11 Lis 2006, 22:49

hubix napisał(a):gdy aktywowac przez internet windows home editon pisze taki coś : ,, Nie można ustanowic połączenia z serwerem z aktywacji. Sprawdź ustawienia sieciowe i potwierdź, że jesteś w stanie łączyc się z internetem, a na stępnie spróbuj ponownie''. DLaczego takie coś wyskakuje przecierz mam dostęp do internetu :sad:

Bo masz pirata lub ktos używa twojego numeru seryjnego.Połaczenie masz napewno,niezaktywujesz tak.Pozostaje ten drugi sposób,telefon tez ci nic nieda :wink:
Wyślij odpowiedź