Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
20 Sty 2007, 19:59
Witam mam problem. Gdy daje cracka do gry i chce ja odpalic to wyskakuje taki bład:Nie znaleziono punktu wejscia procedury _GrannynewMeshDeformer@16 w biblotece granny2.dll.
Myslalam ze to od Direx ale nie.Mam wersje 9 probowalam wgrac ja jeszcze raz z plyty od gry ale nic to nie dalo. Prosze o pomoc.
20 Sty 2007, 20:05
Spróbuj sciagnac tego .dll'a
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?granny2Podmien ze starym
A jak nie to przeinstaluj
20 Sty 2007, 20:39
No tak ale o co chodzi z ta "przeinstalowaniem" ? mam wgrac jeszcze raz gre czy Direx ?
20 Sty 2007, 20:59
Spróbuj jeszce raz zainstalowac gre
20 Sty 2007, 21:22
nic nie dalo nadal jest ten blad. co mozna jeszcze zrobic.
20 Sty 2007, 22:47
Poszukaj innego cracka
28 Sty 2007, 17:53
hm... miałem podobny problem po instalacji cenega_poland_anno1701_patch101_pol miałem własnei ten błąd... skopiuj ten plik granny2.dll przed instalacją patcha i potem podmien... u mnie pomogło i działa ale mam problem z tymi: wyrazamipisanymirazem,bototrocheuciążliwejestwczytaniu.
Stosowałem sie do
1. Wchodzimy do rejestru
Start --> uruchom --> wpisujemy "regedit" --->wybieramy HKEY_LOCAL-MACHINE --> SOFTWARE --> Sunflowers --> Anno 1701 i odnajdujemy wpis LANGUAGe i zmieniamy wartość z ITA na POL i wychodzimy.
2. Patch 101
i nic to nie dało... Jesli ktos sobie z tym poradził to bardzo prosze o wskazowki
Pozdro
17 Cze 2008, 10:07
mam polska wersje jezykowa. instaluje, kopiuje cracka, włączam, serial:2q... gra sie ładuje ale mam wszystkie słowa połączone!!!!!! co ma robić????? instaluje patcha!!! ok. włączam ponownie, ale wyskakuje komunikat włóż orginala dvd i zrestartuj grę. zatem wracam do windowsa, kopiuje jeszcze raz tego cracka, i odpalam gre. i wyskakuje błąd granny2.dll. Poradzcie cos bo nie mam w co grac
08 Kwi 2012, 08:21
Ja mam inny problem, skopiowałem grę ze starego kompa stacjonarnego(XP) na lapka(win7) i wyskakuje błąd Directa.
11 Kwi 2012, 08:41
problemem nie był directx tylko pliki: BenchMark.xml i Engine.ini, ktore byly skopiowane wraz ze specyfikacja starego kompa. Należy je usunać i włączyć grę, pliki te zostaną automatycznie zrobione wraz ze specyfikacja nowego kompa.
dzieki bajbus za chec pomocy