Tematy związane z telefonią komórkową.
17 Cze 2009, 19:03
witam mam problem z bateria i zasiegiem w Noki 6210 navigator baterie od paru dni musze ładowac codziennie rano i wytrzymuje tak do okolo 19 po czym musze ładowac jeszcze raz nawet jesli przez caly dzien byla nie uzywana, a na poczatku jak duzo uzywalem to ładowałem raz dziennie a jak mało to nawet 2 dni wytrzymala... natomiast z zasiegiem jest problem od samego poczatku i nie wiem czy to jest wadą wszystkich tego typu tel. czy tylko cos z moja nie tak... moze ktos wie cos na ten temat.
pozdrawiam
18 Cze 2009, 06:59
Co do baterii to zakup nowej to nie problem. Co do zasięgu- spadł Ci ten telefon na ziemie?
18 Cze 2009, 19:58
nie spadl mi nigdy od samego poczatku traci zasieg w miejscach gdzie inne tel w tej samej sieci maja po 4 kreski... a co do bateri to tel mam niecaly miesiac wiec jesli po miesiacu sie psuje to ja nie bede co miesiac wymienial bateri na nowa...
18 Cze 2009, 21:46
Niektóre sieci mają problem z zasięgiem. Słyszałem to już wiele razy i prawdopodobnie ciebie dotyczy ten problem.
18 Cze 2009, 23:41
no tak ja mam w orange i wiem ze slaby tam zasieg jest ale znajomi maja w tej samej sieci i maja zasieg a ja wczesniej tez mialem