Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
02 Wrz 2010, 22:51
Witam,mam poważny problem z bluetoothem w moim laptopie toshiba satellite a300-1lt nie działa nawet telefon nie wykrywa tego urzadzenia powiem szczerze że znajomy odinstalowywał mi niepotrzebne programy (a zna sie na komputerach jak mało kto)kilka dni po tym zabiegu nie mogłem sie połączyć z myszka bezprzewodową(myszka jest firmy toshiba nie wymaga sterowników) przestał działać bluetooth ale wi-fi jest w porządku w koszu znalazlem kilka ikonek bluetooth po odinstalowaniu niektorych programów czy to może być powodem nie działającego bluetootha.Z gory dzięki za podpowiedzi
03 Wrz 2010, 13:44
Jakie jest źródło tego bluetooth`a

Podaj więcej szczegółów w jaki sposób łączysz się z komputerem.
03 Wrz 2010, 15:55
nie rozumiem jakie zródło??bluetooth jest wbudowany włącza sie go razem z wi-fi,a co do łącznosci telefon-komputer to telefonem wyszukuje i znajduje komputer ale nie może sie z nim połączyć,zaś komputer nie znajduje żadnych urządzeń bluetooth (np.telefonu)próbując wysłać coś z kompa na telefon przez blue.otwiera sie COŚ???a w tym od chole..y jakiś plików na koniec podam ci kilka nazw programów po których pozostały ikony w koszu TosBt1st wersja6.0.01 ,Bluetooth PAN Client wersja 6.0.1331.0 BLUETOOTH PANServer wersja 6.0.1331.0 , WIRELESS F TP1 wersja 6.0.0.0 to by było na tyle z mojej strony
03 Wrz 2010, 21:32
Skoro komputer nie widzi telefonu, zalecam instalację całego oprogramowania na nowo. Jeżeli do tego wbudowanego cuda są dostępne oddzielne sterowniki, także zalecam ich reinstalację.