Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z CDex'em

20 Lip 2005, 03:33

Na forum ''poszukiwani'' prosiłem o konwerter plików audio na pliki MP3 a ten program nie robi MP3-trójek tylko wav'y co zajmują po 50 MB jedna piosenka!!jest mozliwość zeby w tym programie znienić jakoś to na MP3 czy trzeba jakiś inny program który to sformatuje na MP3.prosze albo o link do takiego programu albo polećcie inny program lub napiszcie jak zmienić zeby t w tym CDex'ie zmienić zeby formatował to na MP3.z góry dzieki

20 Lip 2005, 09:07

AudioGoGo 2.0

AudioGoGo jest darmowym programem służącym do zgrywania ścieżek z płyt CD Audio/Extra do plików WAV bądź do MP3.

http://www.instalki.pl/download/downloa ... at=playery

Re: Problem z CDex'em

20 Lip 2005, 09:48

Drusss napisał(a):Na forum ''poszukiwani'' prosiłem o konwerter plików audio na pliki MP3 a ten program nie robi MP3-trójek tylko wav'y co zajmują po 50 MB jedna piosenka!!jest mozliwość zeby w tym programie znienić jakoś to na MP3 czy trzeba jakiś inny program który to sformatuje na MP3.prosze albo o link do takiego programu albo polećcie inny program lub napiszcie jak zmienić zeby t w tym CDex'ie zmienić zeby formatował to na MP3.z góry dzieki

Ten program konweruje w jedną i w drugą stronę, wsadzas jakiś pliczek wav(audio) i tam masz taką opcje po prawej aby konwertował na MP3. Nie powiem ci dokładnie jak sie nazywa i w którym jest miejscu od góry bo go nie mam zainstalowanego, ale chyba 3 od końca o ile sie nie myle. Musisz poprubować.

20 Lip 2005, 10:54

w Cdex idzie zmieniać format z wav na mp3 i na odwrót, więc popatrz dobrze :]
Wyślij odpowiedź