Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
09 Lip 2009, 20:45
witam mam problem z dyskami a dokładnie mam dysk podzielony na 3 partycje i jak klikne na byle który dysk żeby przeglądać to co mam na dysku to wychodzi mi tak jakbym właćzył wyszukiwanie i też jak klikne na byle której partycji prawym przyciskiem myszy to na pierwszej pozycji zamiast Otwórz to jest Wyszukaj... ,tak samo jest też z napędem DVD.
jeśli ktoś wie co może być to niech mnie pokieruje jak to naprawić, z góry dzięki.
09 Lip 2009, 21:13
przeskanuj komputer
Dr.Web Cure It!gdy będą wirusy pokaż raport (po zakończeniu skanowania Plik
Zapisz listę raportu)
pobierz
MalwareByte's Klikasz "Skanuj"
Wybierasz dyski i skanujesz
jak jakieś będą to Usuń i pokaż raport
Pobierz
ComboFix i przeskanuj system
Na czas pobierania i skanowania proszę wyłączyć wszelkie zapory i antyvirusyLoga wklejasz na
WKLEJ.EU lub
WKLEJ.ORG a w poście daj linka
09 Lip 2009, 22:16
ja coś zepsułem ze swojej głupoty bo ściągnołem i zainstalowałem to
http://www.tuneup.pl/products/tuneup-utilities/ i strasznie się z tym rozszalałem a dokładniej że wszysko tam w tym programie używałem a na końcu naszła mnie głupota zmienić ikony w windowsie na inne to zmieniłem przez ten program i jeszcze chciałem zwiększyć ikony to na pulpicie kliknołem PPM na pulpicie>właściwości>wygląd>zaawansowane>tam zmieniłem na ikona>i w tym rozmiarze dałęm coś na 50.
wiem że zjebałem to ze swojej winy ale prosze o pomoc jak to naprawić
09 Lip 2009, 23:28
czy z wejściem na dyski dalej jest problem??
Przywróć system z przez zmian
Start
Wszystkie programy
Akcesoria
narzędzia systemowe
Przywracanie systemu i wybierz dzień sprzed zmian dokonanych w/w programem
10 Lip 2009, 18:17
a oprócz przywracania systemu to można to jakoś zmienić ?
10 Lip 2009, 20:03
tak programem którego użyłeś poprzednio - powinna być tam opcja powrotu do standardowych ikon, itd
11 Lip 2009, 08:33
ok ikony wszystkie przywrócilem ale dalej jak klikne 2 raz LPM na jakims dysku albo napędzie to się one nie otwierają.
11 Lip 2009, 20:43
daj jeszcze raz log z ComboFix