Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Re: problem z dźwiękiem

28 Cze 2009, 09:20

Zainstaluj SP2, po instalacji uruchom ponownie komputer i spróbuj zainstalować jeszcze raz ten sterownik (możesz przez Menadżer urządzeń).

28 Cze 2009, 11:48

SP2 mam zainstalowany, a jak bym chciała 2 raz zainstalować to z podanej stronki nie chce się zainstalować

28 Cze 2009, 14:19

Spróbuj jeszcze z tymi sterownikami, ewentualnie jak tamte nie dadzą skutku to jeszcze stąd.

28 Cze 2009, 22:38

zainstalowałam tyle sterowników a dźwieku dalej nie ma :/ chyba że ja cosik źle robie... :|

28 Cze 2009, 23:33

Najpierw zainstaluj Microsoft UAA Bus Driver. Uruchom komputer ponownie i instaluj sterownik.

Re: Problem z dźwiękiem (ASRock K7VT2)

29 Cze 2009, 17:26

A który sterownik bo ja ich troszke mam? :) I czy mam je odinstalować?

29 Cze 2009, 21:32

odinstaluj te sterowniki które instalowałaś wcześniej, przeczyść kompa np CCleaner zainstaluj to o czy pisałBozz , zrestartuj kompa i zainstaluj sterowniki

01 Lip 2009, 22:29

Niestety dźwieku nadal nie mam :/ Wiec włozyłam drugą kartę dźwiękową: CMI8738/C3DX PCI Audio Device, zainstalowałam sterownik i też nie mam dźwięku. W właściwościach urządzenia jest taki komunikat: System Windows nie może załadować sterownika urządzenia dla tego sprzętu. Sterownik może być uszkodzony lub nieobecny. (Kod 39). Może brakuje mi czegoś w systemie?

02 Lip 2009, 17:45

Co do błędu o kodzie "39":

Kod:
Zalecane rozwiązanie

Przyczyny wystąpienia tego błędu mogą być następujące: brak sterownika w systemie, uszkodzenie pliku binarnego, problem We/Wy dotyczący pliku lub sterownik odwołujący się do punktu wejścia w innym pliku binarnym, którego nie można załadować.

Odinstaluj sterownik, a następnie kliknij przycisk Skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu, aby ponownie zainstalować lub uaktualnić sterownik.

Na karcie Właściwości ogólne urządzenia kliknij przycisk Rozwiązywanie problemów, aby uruchomić Kreatora rozwiązywania problemów.

Postępuj tak jak zostało to opisane, a powinno być już dobrze.
Wyślij odpowiedź