Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
29 Mar 2009, 16:12
Witam!
Mam problem z dźwiękiem...trzy dni temu...ściągnąłem najnowszą wersję winampa...wszystko gra ok...potem jeszcze filmik w GOM-ie obejrzałem...i wyłączyłem...po ponownym włączeniu winampa wyskoczył błąd...jakieś DirectSound...i od tego czasu jest problem...brak dźwięku...instalowałem sterowniki z płyty jaką mi dali i z neta...działa...wyłączam...włączam i...i znowu ten błąd...męczyłem się 2 dni z tym....i....i naprawiłem...ale tylko w winampie...:/ w GOM-iem wyskakuje błąd dotyczący braku zainstalowania urządzenia audio...w WMP taki sam...już nie wiem co robić...parę razy próbowałem odinstalowywać i instalować jeszcze raz sterowniki...ale to nic nie daje:( dalej tak samo...włączam GOM jest dźwięk...wyłączam i ponownie włączam i brak:(
POMÓŻCIE!
Z góry dziękuje za pomoc;* ;p
EDIT: mam nadzieję że mnie zrozumieliście;p
29 Mar 2009, 17:51
Co z kodekami, czy posiadasz takowe, jeśli nie zainstaluj/przeinstaluj i powinno działać.
29 Mar 2009, 18:00
Mam kartę tv Win FastPVR2000 obraz jest ale bez głosu ale po nagryaniu programu i odtworzenia go głos jest
29 Mar 2009, 20:18
to też już próbowałem...też tylko na chwilę jest:( i z powrotem ten sam problem...
29 Mar 2009, 21:43
Czy problem dotyczy każdego pliku
29 Mar 2009, 22:30
sprawdzałem w GOM i WMP tylko pliki .avi .3gp
w Media Player Clasics...również wyskakuje błąd...ale obraz jest...(w tamtych nie ma...wogule nie chce się włączyć)
29 Mar 2009, 23:44
Może po prostu zrób sprawdzony sposób, czyli usuń wszyskie kodeki, playery, przeskanuj rejestr i zainstaluj od nowa.
30 Mar 2009, 19:20
wiem...i własnie to robie:)
kolejna nowość...u mojego brata na koncie wszystko działa ok...a u mnie nie:/
Edit:
można zamknąć temat...wszytko działa już...narazie;p
dziękuje za pomoc...:)
Ostatnio edytowany przez
wrocman, 30 Mar 2009, 19:27, edytowano w sumie 1 raz