Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Problem z dzwiekiem

09 Maj 2009, 21:03

Witam , mam problem z dzwiekiem na kompie , mam 2 wejscia audio z przodu i z tylu , gdy podłączam sluchawki do tylniego wejscia działa mi tylko jedna sluchawka , a z przodu dzialaja dwie ale strony sa na odwrót , czyli prawy dzwiek jest w lewej i na odwrot :O , wersja programu DirectX 9.0c , probowalem juz wielu sposobow nawet instalowalem inny system ale nic z tego , prosze o pomoc z gory dzieki Opis urządzenia Realtek HD Audio output
Karta dźwiękowa Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

Re: Problem z dzwiekiem

10 Maj 2009, 08:18

Masz jakieś znaki zapytania w Menadżerze urzdzeń :?: Jeżeli masz możliwość zobacz czy wszystko jest należycie podłączone. Nie masz czasem ustawionego balansu na którąś stronę, zamiast na środek :?: Sprawdź w programie do odtwarzania muzyki i w mikserze.

10 Maj 2009, 12:51

nie mam zadnego znaku zapytania , ostatnio oddalem kompa na gwarancje , byla wymianiana plyta glowna i karta graficzna , mysle ze mogli cos zle podlaczyc i dlatego sa te problemy , instalowalem juz kilka razy sterowniki dzwieku i ciage to samo

10 Maj 2009, 13:41

Zanieś z powrotem komputer i powiedz jaka jest sytuacja. To jest na 100% ich wina, my tu nic nie pomożemy.

10 Maj 2009, 14:43

Ok dzieki za pomoc , pozdrawiam , 3maj sie
Wyślij odpowiedź