Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Problem z ekranem.

30 Lip 2010, 15:31

Witam. Mam taki oto problem, podczas oglądania, niektórych materiałów internetowych, gdy dam opcje full screen, to miast obrazu, na ekranie ukazuję się biała plama, w "małym okienku" obraz jest. Z góry dziękuję za pomoc.

Re: Problem z ekranem.

30 Lip 2010, 19:17

Czy tak się dzieje na każdej przeglądarce internetowej i każdej stronie z filmami :?: Więcej szczegółów.

03 Sie 2010, 10:11

Tak się dzieję w FF, z filmami to może nie, ale np z transmisją jakiś wydarzeń na portalach informacyjnych,daje opcję pełny ekran a tu biała plama na całym monitorze, co ciekawe głos jest ok.

03 Sie 2010, 13:20

Może ten portal ma zablokowaną możliwość oglądania na pełnym ekranie. Podaj adres portalu.

03 Sie 2010, 13:36

a nie będzie to kryptoreklama?:)np. gazeta.pl

03 Sie 2010, 16:26

Jak nie chcesz podawać to nie podawaj, twoja strata. Istnieje jeszcze coś takiego jak "prywatna wiadomość".

03 Sie 2010, 17:37

Przepraszam, właśnie chodziło mi o portal www. gazeta.pl, gdzie dziś były relacje na żywo, i w małym okienku szło, jak dałem opcje pełny ekran to znów to samo, na transmisjach z wykorzystaniem justin.tv podobnie. Ciekawe,że na IE tak nie ma. Raz jeszcze dziękuje:)

03 Sie 2010, 17:56

PS. Na You Tube jest podobnie, odinstalowałem adobe flash'a i zainstalowałem ale nic to nie dało, sugerowałem się tym, że w obu tych przypadkach za odtwarzanie jest on odpowiedzialny.

03 Sie 2010, 21:22

Kończę ten wątek:)znalazłem przyczynę, w ustawieniach flasha trzeba odznaczyć przyspieszanie sprzętowe i gra:).Amen.
Wyślij odpowiedź