TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Filmikami... Potrzebuje odpowiedzi... NAPRAWDE

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Problem z Filmikami... Potrzebuje odpowiedzi... NAPRAWDE

Postprzez WieChu ZiooM » 09 Maj 2007, 21:40

PostUA:

Witam mam bardzo bardzo duzy problem...:(:(:(:(
Mam filmik z telefonu (Benq-siemens s88) no i jak wczesniej otwieralem filmiki na kompie to trwaly tylko 2s wszystkie potem sciagnalem program i chodzilo normalnie natomiast teraz chce je wrzucic na strone najpierw na YOUTUBE a potem na stronke moja tak jak filmy na maxiorze NO I ONE TRWAJA 2s No powie mi ktos o co chodzi to jest dla mnie bardzo wazne :(:(:(:(:(
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Postprzez pavko89 » 09 Maj 2007, 22:07

PostUA:

napisz to jeszcze raz na spokojnie po polsku bo ja z tego nic nie rozumiem
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez WieChu ZiooM » 09 Maj 2007, 22:42

PostUA:

Dobrze więc chodzi o taką sprawę:
Nagrywałem Filmiki na Komurce Benq-Siemens s88 no i mam duży problem bo jak chce włożyć filmik na Youtube albo na wrzuta.pl i na inne serwisy tego typu to filmik otwiera się 2s obojętnie jaki zawsze 2s
Może to ten problem że to format 3gp, natomiast gdy przerabiałem ten filmik z formatu 3gp na avi bądź mp4 to niestety, ale w formacie avi bądź mp4 również trwał on 2s... :/ niewiem co mam z tym zrobić. Mam nadzieje że teraz mnie zrozumiałeś;) Proszę o Pomoc

zapomniałem dopisać że 2s film otwiera się jush na You Tube na komputerze otwiera się pełny no chyba ze go przerobie na avi albo mp4
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Postprzez pavko89 » 09 Maj 2007, 23:31

PostUA:

wyslij mi na maila ten filmik zobacze co da sie zrobic

[email protected]
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez Kara » 30 Maj 2007, 13:57

PostUA:

mam pytanie dotyczycące Sony Vegas 7.0a, a nie chce zakładać nowego tematu, żeby wam tu nie śmiecić :D mianowicie jak zapisuję muzykę to wszystko jest ok, ale jak zapisuję film to nie ma nic ani dźwięku ani obrazu :? co mam zrobić ??
Kara
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Maj 2007, 18:13

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników