Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
24 Maj 2009, 21:06
Otóz od razu zaznaczam, że grę ściągnąłem z Torrenta, po czym zrobiłem, co następuje:
- wypaliłem Install CD na płycie (jako obraz płyty),
- wgrałem patcha dla NVidii, jako że mam taką kartę,
Teraz, po włożeniu płytki, komputer co prawda widzi płytkę, gdyż otwiera się menu z paroma opcjami (Readme, zainstaluj DirectX 6.1, INSTALL). Otóż po kliknięciu na INSTALL bezdusznie pokazuje się okienko errora z napisem "Setup Intialization Error". Co to jest i jak to naprawić?! Z góry dziękuję za szybką i fachową pomoc.
25 Maj 2009, 09:15
Spróbuj bezpośrednio przez plik .exe zainstalować, a nie przez menadżera instalacji.
Druga ewentualność zmontuj obraz bezpośrednio dysku... może jakiś błąd wywalił przy wypalaniu płyty.
Pozdrawiam.
25 Maj 2009, 14:44
Nie za bardzo rozumiem "drugiej ewentualności". Jak mam zmontować obraz bezposierednio dysku, o co ci chodzi? Błędu przy wypalaniu być nie mogło, bo wypaliłem na dwóch róznych płytach i za każdym razem to samo. Niestety, przy kliknięciu na plik .exe ekran robi się czarny i wyskakuje informacja o błędzie, bez żadnych szczegółów ("program zostanie zamknięty, wyślij raport - nie wysyłaj"). Proszę o pomoc, sprawa jest ważna.
26 Maj 2009, 00:52
Chodziło Mi o "bezpośrednio z dysku" ale zjadłem literkę "z".
Hmm szczerze Ci powiem że nic innego mi nie przychodzi do głowy.