Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
21 Wrz 2010, 13:46
Witam, nie ukrywam że zarejestrowałem się tu aby ktoś pomógł mi rozwiązać problemy z komputerem, poprzednie prośby i problemy zostaly rozwiazane za co bardzo dziekuje, nie jestem znawcą komputerów, więc raczej na forach nie przesiaduje, ale bardzo proszę o pomoc.
Problem dotyczy adobe flash playera albo javy tzn reklamy na stronach filmy you tube i inne rzeczy uzywajace tych aplikacji przesaly dzialac. Problem pojawił się (tak sądzę) po odinstalowaniu adobe photo shopa albo po zainstalowaniu starszej wersji. Przykładowo gdy wchodzę na serwis you tube preglądrka prosi mnie o zainstalowanie brakujacej wtyczki, jednak pod koniec instalacji, wyskakuje komunikt błąd! Podczas instalacji normalnej tj po wczesniejszym sciagnieciu pliku na dysk, instalacja konczy sie sukcesem, flash player pojawia sie w dodaj/usun programy, jednak efekt na stronach jest taki sam czyli brak wymaganej wtyczki. Dodam ze odinstalowywalem i instalowalem nascie razy i ciagle to samo, nie działa w operze, ei ani w mozilli
przepraszam jesli temat jest w zlym miejscu.
z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc
25 Wrz 2010, 09:22
Napisz jak sytuacja wygląda w Internet Explorer. W Operze wejdź w Narzędzia
Szybka konfiguracja
zaznacz opcje związane z Javą. Zakładam, że twój firewall lub jakiś program do ochrony aktywnej nie blokuje Adobe Flash Player. Sprawdź to.
25 Wrz 2010, 15:45
hej dziekuje za odzew, nie potrafie tego wytlumaczyc, ale wszystko znowu dziala, inna sprawa ze poswiecilem temu ponad 3 godziny!!!!!! no comment