Witam
mam taki o to problem: podczas korzystania z gadu-gadu w obojetnie w jakiej chwili z dostepnego uzytkownika zmienia mi sie na niedostepny - niezalogowany. Nie wiem czemu ale poznije nie moge nawet zmienic na dostepny. Mam GG 7 i odinstalowanie tez nie pomogło...
Moim skromnym zdaniem w ogole program gg poza tym iz byl prekursorem polskich komunikatorow jest nieporownywalnie gorszy od swoich konkurentow. chodzby od Konnekt'a ktorego szczerze polecam kazdemu kto korzysta z gg albo innego kom...
pozdrawiam
Konnekt RLZ, tylko ostatnio mnie wkurzył,często się pokazywał komunikat jakiś, że nie mozna odtworzyc z pliku bodajże o nazwie 'cnt' i przez to znikała mi z komunikatora cała lista kontaktów i ustawienia Dlatego przeżuciłem sie na tlena, też nawet fajny komunikator, ale nic nie pobije Konnekta
GG 7x jest poprostu do bani, ciągle z nim jakieś problemy, ostatnio zreszta GG zaczyna szwankować i to bardzo. Ja osobiście polecam AQQ naprawde zarąbisty komukator, który korzysta z GG, tlena i ICQ. Pełno do niego wtyczek i różnych innych rzeczy typu skurek, emotów, ikon itp. I to wszystko za darmo:]
Ja wogole polecilbym przesieasc sie z GG na Jabbera, mozna rozmawiac z osobami ktore uzywaja roznych komunikatorow, wogole GG jak padnie to od razu cala siec na Jabberze tylko jakas mala czesc, podrawiam