Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Problem z Gothiciem 3 PL

08 Lis 2006, 18:35

Problem
Nie mogłem uruchomić gry to ściągnąłem crack Razora1911 i wtedy gra mi się uruchomiała ,ale gdy tylko wczytuje nową grę to przy końcu ładowania pojawiają się okienka z następującymi treściami :
Scripted script is not registered: OnInit !
Scripted script is not registered: OnGameStartUp !
Scripted script is not registered: OnProcessRoutine !
Scripted script is not registered: GetDCCRadius !

Gdy to wszystko ignoruje to włączam z powrotem gre ,którą zminimalizowałem do paska i okazuje się ,że nagle bohater gry znajduje się w wiosce. Nie moge nic zrobić oprócz tego ,że mogę chodzić. Nie moge położyć się spać ,nie mogę biegać ,nie moge z nikim porozmawiac i do tego nie widziałem żadnego intra ani nie było żadnej walki z orkami.
Mam Gothic z polskim dubbingiem więc może to nie działa mi tak jak powinno ,ponieważ mam złego cracka ,który jest do wersji ang.
Co mam robić ?? Co radzicie??

A teraz inne pytanie.
mam 1gb ramu i gra mi się troche tnie. Jak ustawić optymalne ustawienia ,ale tak ,żeby grafa nie wyglądała jak sprzed 10 lat tylko była w miarę przystępna?? Słyszałem coś tam o pamięci wirtualnej ,coś o odpowiednikach sterowanikach itp. Możecie mi to wyjaśnić??

09 Lis 2006, 09:36

Ram to nie wszystko co potrzeba zeby grafa się wyrabiała.
Jaki masz sprzęt ? Płyta ,procek,karta graf.
ustaw parametry obrazu w grze nisko i zobacz jak chodzi . Jeśli dobrze to podkręcaj wyżej . Przed odpaleniem gry wyłącz zbędne programy.
Testuj Directa , dobre stery też są ważne.

03 Gru 2006, 15:07

Nic za darmo, chcesz mieć coś za Free, to się męcz, lub kup oryginał i ciesz się zabawą. Pzdr. :) http://instalki.pl/forum/rules.php

04 Gru 2006, 00:12

[obrazek nie jest już dostępny]
Ostatnio edytowany przez baraqs, 06 Gru 2006, 20:09, edytowano w sumie 1 raz
Wyślij odpowiedź