Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
30 Paź 2005, 13:14
jak uruchamiam gre Call of Duty to wyskakuje mi taki komunikat: ,,Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site."!!! co mam zrobić żeby gra sie włączyła??? prosze o szybką odpowiedź!!! pozdro
30 Paź 2005, 17:58
a angielskiego sie uczysz co nie nowe sterowniki do karty graficznej dx 9.0c i po sprawie jaką masz karte grafiki to ci najlepsze stery znajde??
30 Paź 2005, 22:50
tego to sie sam domyśliłem!!!

tyle że wszystkie sterowniki jakie znajde są starsze od tych które mam zainstalowane!!! a gra jak nie działała tak nie działa!!! ale dzieki za pomoc!!! już zabiłem nude inną gierką!!
31 Paź 2005, 09:11
jaki masz sprzęt to ci dam sterowniki
31 Paź 2005, 09:35
mam GeForce 4 mX440!!!
31 Paź 2005, 12:01
a więc wejdz
http://www.nvidia.pl/page/drivers.html wybierz po kolei karty graficzne=>Geforce i jeszcze cos tam chyba TNT=>wybierz system=> klikasz dalej i masz
ale na mx to bedzie raczej bidnie oj bidnie
31 Paź 2005, 16:54
z tej stronki co mi dałeś ściągnąłem ale pojawił sie komunikat że ten jest starszy od tego którego mam juz zainstalowanego!!! ale znalazłem na stronce komputer światu jakiś inny i gra juz chodzi!!
pomimo wszystko dzięki za pomoc!!!
pozdro
25 Gru 2007, 03:10
no w koncu temat dla mnie, poniewaz tez mam problem z gra Call of Duty. kiedys ta gierka wchodzila mi normalniel ale odkad moj kuzyn zresetowal mi caly system, to gra przestala mi dzialac i jak chce ja wlaczyc, to pisze, ze potrzebuje sterownika DirectX9.0b tyle, ze nie moge go nigdzie znalezc. POMOCY
27 Gru 2007, 08:40
Jeśli gra niechce się włączyć to
1.Mogą to być wina sterowników
2.Może trzeba zainstalować OpenGL nowszego.
3.Możę gra nieobsługuję danej karty
28 Gru 2007, 14:25
dzieki za pomoc, zastosowalam sie do instrukcji, ale niestety dalej cos jest nie tak, poniewaz jak chce wlaczyc gre, to pisze cos, ze nie mozna zlokalizowac CD-ROM. moze jeszcze dodam, ze mam laptopa, ale to nie powinno miec nic do rzeczy, poniewaz juz predzej wlanczalam ta gre i bylo wszystko ok.
28 Gru 2007, 20:42
a masz oryginał??
28 Gru 2007, 20:57
ta gre moj brat przyniosl od kolegi i to chyba nie jest orginal, ale jak juz pisalam predzej gralam na niej normalnie. cos czuje, ze chyba bede musiala fundnac sobie orginal jak chce pograc, bo gra jest naprawde super.
29 Gru 2007, 00:39
Nie można zlokalizować napędu Cd-rom ?

czy płytki z grą nie widzi?
Może płytka porysowana,brudna czy cuś.
Inne płytki czyta normalnie?
29 Gru 2007, 01:07
nie widzi napedu tylko przy tej jednej plytce, a plyta nie jest ani porysowana, ani brudna i tak poza tym wszystko dziala idealnie.mozliwe, ze cos z plyta sie stalo, bo gdyby cos bylo z napedem cd-rom, to nic by mi nie wchodzilo. nie mam zielonego pojecia na ten temat, wiem tylko tyle, ze po zainstalowaniu tego sterownika nie moze zlokalizowac napedu i tyle.
pozdrawiam i dzieki za pomoc