Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Problem z grą "Driver"

07 Lut 2007, 16:53

Mam właśnie tą gre (pierwszą część) i kiedy ją uruchamiam pisze że wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona zamknięta, słyszałem że tej gry niemożna uruchomić na windows XP czy to prawda?? i co można z tym zrobić??

07 Lut 2007, 21:23

A probowales:klikasz na skrot od gry prawym i wlasciwosci.Tam zgodnosc i uruchom ten program w trybie zgodnosci z>i tam zaznacz windows 98.PS.Napisz mi na PW skad masz giercyne?

07 Lut 2007, 23:31

a fajna jest ta gra??? odp a znasz jakas stronke z Life for speed gdzie mozna sciagnac pełna wersje

08 Lut 2007, 10:29

Próbowałem tryb zgodności i nic nie dawało ale ściągnełem inną wersje i wszystko ok.

Live for speeda nieda sie ściągnąć pełnej wersji bo już ją masz tylko że nie odblokowaną. Można zapłacić ileś tam $ za odblokowanie albo zrobić to "unlockerem" ale to okradanie twórców gry

08 Lut 2007, 13:00

Wlasnie okradanie tworcow gry jest zle i niedozeczne :lol: :P Ale i tak robi to 90% polakow jak nie wiecej :razz:

08 Lut 2007, 13:32

No tak ale napisałem to bo to prawda i lepiej tego nierobić. No ale cóż zrobić nie wszystkich stać na oryginalne gry. Te lepsze gry kosztują po 200zł no to troche naprawde żal kasy
Wyślij odpowiedź