Tematy związane z telefonią komórkową.
24 Cze 2008, 12:12
witam mam pewien problem otoz czytalem ostatnio instrukcje jak wgrywac gry java na e250 ale niestety kiedy zalaczam program softickppp i mam wybrac com 3 z jakas tam koncowka to nie ma go tam mam tylko com 1 \device1\ serial0 czy wie może ktoś co mam zrobić?
24 Cze 2008, 13:31
yyyy a nie łatwiej by ci było połączyć komórkę z kompem jako nowy dysk wymienny (karta pamięci) i wrzucać gry jak na pendrive ??
25 Cze 2008, 11:28
to nic nie zmieni mojh telefon nie czyta plikow jar i jad ale tak wlasnie wgrywamm pliki
25 Cze 2008, 14:35
robie tak jak pisze w instrukcji lecz gdy instaluje gre wyskakuje mi blad instalacji wie ktoś co zrobić a moze te 2 pliki jar i jad trzeba miec juz w telefonie wgrane?
25 Cze 2008, 14:46
z klawiatury telefonu wpisz kod => *#52828378#
----> przejdź do pozycji 2.OTA type setting, wybierz opcje GPRS bearer OTA i zapisz, aby zakończyć sesje szeregowego wgrywania i umożliwić pełna integracje twojego E250 z operatorem sieci (Era, Orange, Play, Plus gsm)
----> Naciśnij Wróć aby wyjść z JAVA Test Menu
25 Cze 2008, 15:01
ee wyskakuje mi blad instalacji!! a nie jak to zakonczyc
25 Cze 2008, 16:58
na jednym z for znalazłem taką odpowiedź na wyskakujący błąd instalacji.
01 Lip 2008, 09:34
to może inaczej ja mam mały problem z tym ze gdy podłaczam fona do kompa nie moge juz nic innego zrobic pisze usb jest uzywane czyli nie mam nie tylko tego /device/ ale także nie moge nic na komie zrobić a mam w ustawieniach telefonu włączoną funkcje USB pamięć masowa czy może trzbea uzyc modemu ale wtedy komputer mi nie czyta fona
01 Lip 2008, 13:22
Jeżeli masz pamięć masową w zakładce Mój Komputer powinien ci wyskoczy nowy dysk, a telefon faktycznie przechodzi w stan wstrzymania i nie można w nim grzebać
. Jeżeli wybierzesz modem to musisz zainstalować sobie ten program
click dla Windowsa XP lub ten
click dla Windows Vista przy tym drugim potrzebne są te sterowniki
click