Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-) 

15 Paź 2011, 20:19

Czyli przy uruchomienu systemu wejść w tryb awaryjny? Bo sprawdzałem jak napisałeś ale jest że nie można odnaleźć karty dźwiękowej.

15 Paź 2011, 20:26

A przypadkiem nie masz za slabej karty graficznej?

15 Paź 2011, 20:31

Nie jest za słaba

15 Paź 2011, 20:32

W trybie awaryjnym nie wykrywa karty dźwiękowej? A gra działa poprawnie?

15 Paź 2011, 20:36

Jezeli w trybie awaryjnym nie wykrywa karty dzwiekowej wiec zrob reinstalke i sproboj jeszcze raz i czy przypadkiem nie aktualizowales swojego windowsa?

15 Paź 2011, 20:37

Nie bo właśnie przy uruchomieniu gry ten komunikat się pojawia i gra nie odpala.

15 Paź 2011, 20:39

Hahaha. Zabawna sprawa. Reinstaluj sterowniki graficzne i dźwiękowe.

15 Paź 2011, 20:40

Wiec sproboj zaktualizowac windowsa byc moze problem tkwic w tym gdyz wspominales mi kiedys o tej aktualizacji 

16 Paź 2011, 19:35

To chyba normalne, że "nie wykrywa karty dźwiękowej" w trybie awaryjnym, przecież wtedy nie są ładowane jej sterowniki...

16 Paź 2011, 20:51

kominekl napisał(a):Reinstaluj sterowniki graficzne i dźwiękowe.
Więc jeśli chodzi o te sterowniki, to zrobiłem aktualizacje programem Driver Genius Pro który pobrał "ATI Display Drivers" i po zainstalowaniu tego GTA zaczęło działać. No ale żeby nie było zbyt fajnie, to przy wyjściu z gry pojawił się czarny ekran i zero reakcji więc musiałem zresetować kompa i zrobić przywracanie systemu.

17 Paź 2011, 18:59

I gra ponownie nie działa?

17 Paź 2011, 19:21

Nie działa, bo przywracałem system do momentu przed zainstalowaniem tego, i jak znowu go wgrałem to taka sama sytuacja. W ogóle coś z tymi sterownikami niedobrego się porobiło bo przy uruchamianiu kompa też muszę robić przywracanie bo nie idzie inaczej uruchomić, wiec zastanawiam się nad podaniem logów.

17 Paź 2011, 19:37

Bo jeszcze to uruchomieniu kompa jest komunikat o instalacji sterowników i o tym że trzeba zrestartować. A po restarcie ta sama sytuacja i tak w koło macieju...
Przy okazji logi podać tu czy otworzyć temat w "bezpieczeństwie"?

17 Paź 2011, 19:42

Możesz podać tu. Nie ma sensu zakładać nowego tematu. To ze sterownikami zapewne nie ma związku, ale zobaczymy.