Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
27 Mar 2008, 19:31
Witam mam problem z uruchomieniem zintegrowanej karty dźwiękowej SoundMAX HD Audio, mam nową płytę główną Asus M3A32-MVP Deluxe, Zainstalowany system Win XP z SP2 z łatką kb888111, jednak za każdym razem kiedy próbuję zainstalować sterowniki pojawia się komunikat "wymagany sterownk hd audio nie został odnaleziony" i na tym sie kończy, w biosie wszystkie ustawienia są wporządku hd audio jest włączone. Jeśli ktoś zna sposób jak rozwiązać ten problem, to byłbym bardzo wdzięczny
01 Kwi 2008, 19:07
Witam
mam ten sam problem problem Asus M3A32-MVP Deluxe wifi na Win Xp sp3 to samo mi sie pojawia prosze o pomoc
01 Kwi 2008, 20:27
A instalujesz sterownik z CD płyty głównej tak ? Spróbuj może zainstalwać z pobranego sterownika np. tego
http://drivers.softpedia.com/progDownlo ... 15255.html
01 Kwi 2008, 22:28
tak instaluje z plyty i tej strony co dales i nawet ze strony asus najnowsze ale to samo sie dzieje
Edit: prawdopodobnie to jest zrobione pod viste i bedzie trzeba czekac na update a narazie od kolegi dostalem karte dzwiekowo i jakos hodzi dzwiek
Używaj opcji Edytuj. Posty połączone
Edit by Bozz