Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Problem z ikoną :/

29 Gru 2006, 00:32

E nie wiem zy dobry dział ale mam pytanie. Mam problem bo nagle pojawiło mi się coś takiego ?

Image

Nie wiem dlaczego pojawiły mi sie tak dziwnie wygladajacy obrazek ikon :/
I jest do tylko przy Video :/ Prosze o pomoc

29 Gru 2006, 00:49

moze masz jakiegos wira ktory pokombinował wszystko...

musisz powiązać plik z np. wpm albo jakims innym programem

ppm na ikonke, Otwórz za pomocą..., wybierasz jakis program, następnie
zaznacz opcje: Zawsze używaj wybranego programu...

29 Gru 2006, 00:53

zrobiłem tak i nic sie nie zmieniło :/

29 Gru 2006, 00:57

a jak klikniesz na ikonke to przenosi Cie do jakiegos odtwarzacza
??

29 Gru 2006, 01:02

tak do tego którego se ustawiłem w własciowściach :D tylko ikonka jest taka ja na obrazku. i to tylko w wideo jest bo z muzyka nie ma takiego problemu ;)

29 Gru 2006, 02:47

Zrestartuj kompa , windows sam się psuje i czasami sam się naprawia :) .

29 Gru 2006, 12:04

jak widać masz avatara DragonBalla (film animowany) a te pliki też sa chyba z DB bo tam psize DBGT czyli DragonBallGT więc musiales cos sciagnac a te pliki to nie sa raczej wirusy ale to jakies dziwne bo tam pisze "film windows"....

29 Gru 2006, 14:04

destyny napisał(a):Zrestartuj kompa , windows sam się psuje i czasami sam się naprawia :) .

Juz tak robiłem i nic nie pomogło :/

Arexe napisał(a):więc musiales cos sciagnac a te pliki to nie sa raczej wirusy ale to jakies dziwne bo tam pisze "film windows"....

nom sciągnełem ale już to wykasowałem bo mi nei było potrzebne a to nadal jest

29 Gru 2006, 14:22

Pokaz wlasciwosci tych plikow.

29 Gru 2006, 22:09

Nie wiem czy o to chodzi ale daje xD

Image

29 Gru 2006, 22:41

To weź PPM>>właściwości>>>skrót>>>zmień ikone>>> i znajdź ikone odtwarzacza którego używasz to pomoże skoro inaczej tego niemożna zrobić

30 Gru 2006, 00:02

może tosie wydać głupie ale co to PPM :?: hehe

30 Gru 2006, 00:10

Prawy przycisk myszy :) .

30 Gru 2006, 00:18

dean99 napisał(a):To weź PPM>>właściwości>>>skrót>>>zmień ikone>>> i znajdź ikone odtwarzacza którego używasz to pomoże skoro inaczej tego niemożna zrobić

oki ale jak wchodze PPM -> własciwości to tam nigdzie nie ma skrót ( xD )

30 Gru 2006, 00:22

Mój komputer --> Narzedzia --> Opcje folderów --> Typy plików --> i dusisz np. w i wyskakuje Ci WMV i nadajesz ikonke, następnie np. dusisz a i wyskakuje AVI i nadajesz ikonke i tak dalej... pewnie pomoże
Wyślij odpowiedź