Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

problem z ikonami

22 Lut 2008, 23:09

jest ktos kto wie co ma zrobic tu jest link do mojego tematu w tedy nikt nie umial mi pomoc
http://forum.instalki.pl/viewtopic.php? ... highlight=

22 Lut 2008, 23:13

Jak dla mnie to powinieneś dostać warna za to że ciągle zakładasz nowe tematy.
z ty samym problemem widocznie jak w wcześniejszych tematach nikt ci nie pomógł to i teraz też raczej nikt ci nie pomoże, więc poco nowe tematy zakładasz?

23 Lut 2008, 00:08

wchodzisz > prawym na "Mój Komputer">Właściwości>Zawansowane>Efekty Wizualne>Dostosuj i poszukaj tam,ale nalepiej właczy wszystkie!!

Jeśli to nie podziała to ustaw tak jak na scren'ie:

Image

23 Lut 2008, 17:46

Dawid255151 napisał(a):Jak dla mnie to powinieneś dostać warna za to że ciągle zakładasz nowe tematy.
z ty samym problemem widocznie jak w wcześniejszych tematach nikt ci nie pomógł to i teraz też raczej nikt ci nie pomoże, więc poco nowe tematy zakładasz?

wal sie cfelu

23 Lut 2008, 17:50

No to teraz powinien być ban na ip.

23 Lut 2008, 18:01

Listo do admina już wysłałem teraz tylko czekać na konsekwencje
a jak dostaniesz ban na IP to życzę powodzenia nawet na posty nie będziesz mógł spoglądać
EOT

24 Lut 2008, 23:12

Dawid255151 napisał(a):Jak dla mnie to powinieneś dostać warna za to że ciągle zakładasz nowe tematy.

Prosze Was zostawcie prace moderatorom. Nie ma sensu pisac o tym na forum publicznym, bo robi sie smietnik.

Z gory dzieki.
Wyślij odpowiedź