Tematy związane z telefonią komórkową.
19 Sty 2009, 00:01
Mam problem z instalacją aplikacji na moją ,,NOKIĘ N73" Wyskakuje mi tekst: Błąd certyfikatu. Skontaktuj się dostawcą aplikacji.
Czytam już że trzeba zmienić datę w telefonie tak też robiłem ale nic nie pomaga. Co mam zrobić?
19 Sty 2009, 21:49
Ale nikt nam nie podpowiada:)
Kurcze, naprawdę nikt nic nie wie na ten temat?
21 Sty 2009, 08:18
Datę w telefonie zmienia się jeśli wyskakuje błąd "ważność certyfikatu wygasła". Co to dokładnie za aplikacja ?. Przeczytaj jej opis czy przypadkiem nie wymaga podpisana.
P.S. Nie pisz posta pod postem !
21 Sty 2009, 12:38
JEDREK napisał(a):Datę w telefonie zmienia się jeśli wyskakuje błąd "ważność certyfikatu wygasła". Co to dokładnie za aplikacja ?. Przeczytaj jej opis czy przypadkiem nie wymaga podpisana.
P.S. Nie pisz posta pod postem !
Wiesz co próbowałem z datą i pomagało ale kiedy był napisc ważność certyfikatu WYGASŁA. A teraz wyskakuje : Błąd certyfikatu. Skontaktuj się dostawcą aplikacji
Przy instalacji tematów czy aplikacji.
Słyszałem że dobrze jest zresetować kome i będzie dobrze wtedy śmigać. Ale wydaję mi się że to ostateczne wyjście. A co do tego podpisywania aplikacji to ciężka sprawa. Nie dość że same Chiński strony to nie kumam o co biega:)
01 Lut 2009, 00:33
tak jak pisał JEDREK trzeba podpisać aplikacje, ewentualnie złamać system. w googlach jest to pięknie opisane. pozdrawiam
14 Lut 2009, 13:36
PRZYKRO MI ALE NIC NIE WIEM NA TEN TEMAT CHOCIAZ TEZ MAM TA NOKIE,ALE SZUKAM KOGOS KTO POTRAFI JA ROZBROIC.
24 Lut 2009, 00:08
witam wszystkich mam problem z nokia n73 przy włączaniu telefonu pojawia sie ten biały ekran z tym napisem nikia a potem wyskakuje mi bład z napisem ,,Phone start-up failed. Contact the retailer,, i jak zostawie na chwile to sie włacza wygaszacz ekranu i widac date i godzine a jak nacisne jakis klawisz albo odsune klapke od aparatu to sie wygaszazc wyłacza i ten bład widac. Jezeli by ktos wiedział jak to naprawic to bym prosił o odpowiedz na muj e-mail
- Kod:
[email protected]
.
pozdrawiam i z gury dziekuje