Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
24 Lis 2007, 15:16
Witam!
Otóż kupiłem Irde do kompa ,zainstalowałem sterowniki z dołączonej płytki...no i niby wszystko OK!...ale ...np. często a nawet częściej jest taka sytuacja,że... podstawiam telefon do Irdy...komp go widzi no i zaczynam przesyłanie danych do telefonu i nagle wyskakuje okienko z takim napisem: "Połączenie zostało nagle przerwane przez zdalnego hosta"?!
Czy może ktoś podpowiedzieć ..O co to chodzi??
Pozdro!
24 Lis 2007, 15:31
Ja mam irde i podobnie się dzieje,irdy raczej tak się zachowują bo mylą się połonczenia
Jesli ci pomogłem proszę o pochwałe
24 Lis 2007, 16:40
Sprubuj z innym wejsciem USB innym telefonem i innym komputerem wykluczysz uszkodzenie IRDY
pozdro
27 Lis 2007, 18:18
A może wiecie co to jest ten..."zdalny host"???
I może tak w ogóle to ta "Irda" to pic na wode ? Bo cały czas to samo...jeszcze jak mały plik to zdąży przejść ale jak więkrzy to jeszcze mi się nie udało,bo zawsze wyskakuje ten sam napis z ty "zdalnym hostem"??
Pozdro!
27 Lis 2007, 21:45
Pacior napisał(a):A może wiecie co to jest ten..."zdalny host"???
I może tak w ogóle to ta "Irda" to pic na wode ? Bo cały czas to samo...jeszcze jak mały plik to zdąży przejść ale jak więkrzy to jeszcze mi się nie udało,bo zawsze wyskakuje ten sam napis z ty "zdalnym hostem"??
Pozdro!
Może masz za mało pamięci w telefonie, i przerywa wysyłanie
28 Lis 2007, 16:48
W telefonie jest 10MB z czego wolnych 8,4MB
A z tego co wyczytałem w necie to host jest komputerm macierzystym a telefon czy inne urządzenie to właśnie zdalny host.Więc z tego co rozumiem to telefon niby przerywa łącze ...ale nie jestem całkowicie przekonany?
Pozdro!