Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
27 Lis 2005, 19:44
Zainstalowałem ten program i nie może się polączyć, zapewne coś trzeba zmienić w ustawieniach....ktoś pomoże plissss
27 Lis 2005, 20:02
Njaprawdopodniej nie masz zewnętrzengo IP albo masz firewalla włączonego.
27 Lis 2005, 20:29
A więc tak: IP zewnętrzne mam (potrzebne mi było do stworzenia serwerka w COD) więc wykupiłem...na wew.....dawniej miałem Kaazę i chodziło.....jesli chodzi o firewalla to mam kerio i zezwoliłem na połączenia przychodzące i wychodzące....w zaporze systemu windows tez zrobiłem wyjątek.....a nadal nie może się połączyć...moze w ustawieniach trzeba jakeiś porty ustawić lub coś innego.....heeeelpppppppp
27 Lis 2005, 20:42
Weś spróbuj wyłączyc firewall na czas łączenia się. Ja tak miałem z emule też mialem firewall kerio i tak muiałem go wyłączać żeby sie umule połączyło.
27 Lis 2005, 20:50
Kurcze też nic
27 Lis 2005, 20:57
Odinstalowuję tamtą (też z instalek) i instaluję ta co polecasz
27 Lis 2005, 21:34
1. Albo masz wlaczanego firewalla
2. Masz starą wersje Kazzy.
---------------------------------
A tak po za tematem to moim zdaniem powinienies przezucic sie na emule, albo Donkeya. Kazza to już przeżytek, sciaga sie z niej duzo wiruchów i inne syfy, duzo piosenek jest w wersji....;] Odradzam Kazze ale twoj wybor
27 Lis 2005, 22:11
już mu wszysko dziala, napisal mi na priv
28 Lis 2005, 16:30
Dzięki za pomoc...faktycznie problem tkwił w ustawieniach Kerio...musiałęm co nieco odblokować....oczywiście zKaazy zrezygnowałem....zainstalowałem Osiołka i DC++
dzięki za pomoc i pozdro