Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Problem z Karta Graficzna =\

20 Sie 2007, 00:57

Od pewniego czasu nagle mi sie resetuje akcelerator graficzny gdy gram nagle mam czarny ekran nic nie moge zrobic potem mam jakies paski zielone itp i potem znowu czarny ekran i potem normalnie no i nie wiem jak zrobic zeby mi sie tak nie robilo :?

SCRENSHOOT ;D

Image

20 Sie 2007, 09:23

Pamiętam że miałem taki problem po tym jak bawiłem się w testowanie sterowników , przy zmianie chyba na 5..... pomogło odinstalowanie tych sterowników , wyczyszczenie rejestru i zainstalowanie tych sterowników które dostałem z kartą .

Wiec tobie radze przeinstalować sterowniki od karty graficznej...

20 Sie 2007, 10:42

Tez mialem niedawno podobny problem... jak gralem w MU Online to tez mi sie takie paski robily...

Sprobuj ustawic na 16 bit... moze wina kompa rowniez??

A reszta tak jak powiedzial Destyny. Czekamy na odp. :wink:

20 Sie 2007, 15:36

jestem swiezo po formacie i mam orginalne sterowniki zainstalowane

20 Sie 2007, 15:46

pewniak napisał(a):jestem swiezo po formacie i mam orginalne sterowniki zainstalowane

A nie wyskoczył Ci żaden błąd przy instalacji sterowników.
Czy przed formatem gra działała normalnie ? Czy może ściągnąłeś Ja dopiero po formacie jak tak to może gra ma jakiś błąd w sobie....

20 Sie 2007, 16:12

przed formatem tez tak mialem nie wyskoczyl zaden blad przy instalacji ale mniejasza o karte mam pytanie jeszcze jedno bo chce sobie dokupic 512 ram zebym mial 1 GB tylko nie wiem jakie bo wczesniej wmontowalem ramy ze starego kompa ale nie chcial sie wtedy odpalic :P no to je wyjolem i dalem orginalne (czyli te co odrazu mialem po kumpieniu) i chce dokupic drugie 512 zebym mial 1 GB a kompa mam takiego:

Image

20 Sie 2007, 18:08

ddr-y ci stykną... ile ca$hu chcesz wydac ??

20 Sie 2007, 18:20

Idź do sklepy komputerowego oddaj swój stary ram , pewnie kupią go za pare groszy. I kup sobie 2x512 ddr ram tylko żeby były tego samego producenta , wtedy będą lepiej chodziły i masz pewność że zadziałają....
Wyślij odpowiedź