Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Problem z klawiaturą wbudowaną w laptopie

09 Lip 2009, 15:28

Mam problem podłączyłem do laptopa z Vistą basic klawiturę zewnetrzną potem okzało się ,że po odłączeniu klawiatury zaczeły działać na klawiturze wbudowanej przyciski
które powiny zacząć działać gdy się trzyma Fn -NP:Jest przycisk U - na klawiturze (czcionka biała) i 4 (Czcionka niebieska)
I ten niebieski (Symbol,Litera,cyfra) powini się pojawiać jak przytszymam przycisk Fn a jest naodwrut :?: Bo jak nacisne przycisk bez Fn to się pojawia 4
A bez Fn to się powino pojawiać normlnie U a tak musze trzymać Fn żeby klawitura normalnie pisała..
To jest troche podobne do klawitury od mojego laptopa:
Image

Myśle , oprogramowanie od klawitury się zmieniło jak podłączyłem dodoatkową.
Tylko co ja mam zrobić ?

Re: Problem z klawiaturą wbudowaną w laptopie

10 Lip 2009, 21:11

jak masz instrukcje albo moze w ksizce od laptopa tam powinienes miec wzmianke blokada klawiatury mojej siostrze roczne dziecko tez zablokowało i tam miałą opisane poszukaj a jak niemasz ksiazki to spytam jej co ona zrobiła

10 Lip 2009, 22:33

Można spróbować przez menedżer urządzeń usunąć klawiaturę, restart i poczekać aż system ją na nowo zainstaluje. Jak się coś nie powiedzie, to wejdź w tryb awaryjny i przywróć system.

10 Lip 2009, 23:34

A nie zmienił Ci się czasem układ klawiatury?? Bo takie dziwy się czasem zdarzają.
Wyślij odpowiedź