Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Problem z klawiszem Backspace

18 Sty 2010, 10:18

Witam Serdecznie. Potrzebuje pomocy gdyz klawisz backspace wykancza mnie nerwowo. Wyszystko bylo ok do czasu gdy kupilem nowa klawiature. Teraz gdy pisze cokolwiek w internecie i sie pomyle chce usunac znak wciskajac klawisz backspace wraca mi do poprzedniej strony jaka ogladalem...:( Uzywam Mozilli ale na Operze i IE tez probowalem no i to samo:( Prosze o pomoc jak to wylaczyć ?? Nech Backspace znów tylko kasuje znak a nie wraca mi do poprzedniej strony. Z Gory dziekuje i Pozdrawiam;] Dla osoby ktora mi pomoze stawiam piwo ;] jak bedzie trzeba to nawet poczta przesle ;] heh

Re: Problem z klawiszem Backspace

18 Sty 2010, 18:15

Co do Firefox`a, odpowiedź na swój problem znajdziesz na tej stronie.

19 Sty 2010, 15:28

To nic nie dalo "( zmienilem wartosć na 2 i nic nadal to samo ... moim zdaniem to problem w windowsie i trzeba wylaczyc to ze skrotow klawiszowych windowasa pozostaje tylko pytanie jak :((

19 Sty 2010, 17:38

Co do Opery wykonaj następujące czynności:
Narzędzia -> Preferencje -> Zaawansowane -> Mysz i klawiatura -> Konfiguracja klawiatury -> wybierz Opera Standart -> Edytuj... -> wpisz w pole do wyszukiwania słowo "backspace" i po pojawieniu się listy usuń pozycję "Backspace | Back". Cała operacja załatwia ten problem.

20 Sty 2010, 14:58

No ale chodzi tu głównie o firefoxa ;/

20 Sty 2010, 17:25

Na Firefoxie się nie znam, ale pisałeś też o Operze, więc odpisałem jak rozwiązać problem. Może ktoś inny ci pomoże.

20 Sty 2010, 17:42

A na innej klawiaturze wszystko działa jak należy tak???

20 Sty 2010, 20:58

niewiem bo tamta mi padla :((

20 Sty 2010, 21:08

W takim razie sprawdź na innej, czy też się tak dzieje
Wyślij odpowiedź