TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z konfiguracja routera Netgear WGR 614

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

problem z konfiguracja routera Netgear WGR 614

Postprzez Merrick » 19 Paź 2009, 20:16

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0)

Witam, mam problem z konfiguracja routera netgear WGR614 , robie wszystko tak jak pisze na plytce , która byla razem z tym routerem i dochodze do momentu w którym loguje sie do routerlogin.net , zalogowalam sie do tych wszystkich ustawien i zaznaczylam tam ze korzystm ze statycznego adresu IP , wpisalam adres IP, brame , itd , ustawilam szyfrowanie WEP , na routerze migala zielona lampka informujaca o połaczeniu , ale jak wyszlam z ustawien to nie mialam internetu ani na kompie stacjonarnym ani na laptopie . Co jest grane ? co zrobilam zle ? bo juz sama nie wiem , czytam wszystkie fora , robie tak jak ludzie tam pisza i dalej nic , jesli to w czyms pomoze to mam siec osiedlowa , bardzo prosze o pomoc :(
Merrick
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Paź 2009, 20:41

Re: problem z konfiguracja routera Netgear WGR 614

Postprzez Format » 06 Lis 2009, 17:57

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0

a zmieniłeś potem ustawienia protokołu TCP/IP na automatyczne???
Format
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Lis 2009, 17:54
Miejscowość: Kraśnik

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]