Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
28 Sie 2006, 19:01
Przekonwertowałem film z formatu .AVI na format .WMV i teraz mam problem, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !
28 Sie 2006, 19:44
Klamotten napisał(a):, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !
mozesz troche jasniej
28 Sie 2006, 19:54
pavko89 napisał(a):Klamotten napisał(a):, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !
mozesz troche jasniej
- Kod:
, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku [b]dźwięku[/b]... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !
Może być tak ?
28 Sie 2006, 21:56
AVI na format .WMV poco tak konwertowales
29 Sie 2006, 00:14
a jakim programem przeprowadziles konwersje ??
czasami bywaja problemy z wmv i dzwiekiem po conwersji sprawdz innym programem czy tez tak przerobi ze nie bedzie dziweku
tornado``
AVI na format .WMV poco tak konwertowales``
A co to ma do sprawy po co ?? moze na stronke chce wrzucic albo mam malo miejsca. co to za roznica pytanie jest inne!
29 Sie 2006, 10:05
Konwertowałem "WinAvi Video converter", na WMV ponieważ musze zmieścić dużo filmów na płytę. Jakim programem polecacie przeprowadzić konwertację ?
...