Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Wyślij odpowiedź

Problem z konwertacją

28 Sie 2006, 19:01

Przekonwertowałem film z formatu .AVI na format .WMV i teraz mam problem, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !

Re: Problem z konwertacją

28 Sie 2006, 19:44

Klamotten napisał(a):, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !

mozesz troche jasniej

Re: Problem z konwertacją

28 Sie 2006, 19:54

pavko89 napisał(a):
Klamotten napisał(a):, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku filmu... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !

mozesz troche jasniej

Kod:
, gdy odtworze film w formacie wmv w ogóle nie ma dźwięku, film działa dobrze, ale nie ma nawet kawałku [b]dźwięku[/b]... Ktoś mi może doradzi czego to przyczyna.
Z góry dzięki za pomoc !

Może być tak ?

28 Sie 2006, 21:56

AVI na format .WMV poco tak konwertowales

29 Sie 2006, 00:14

a jakim programem przeprowadziles konwersje ??
czasami bywaja problemy z wmv i dzwiekiem po conwersji sprawdz innym programem czy tez tak przerobi ze nie bedzie dziweku

tornado``
AVI na format .WMV poco tak konwertowales``
A co to ma do sprawy po co ?? moze na stronke chce wrzucic albo mam malo miejsca. co to za roznica pytanie jest inne!

29 Sie 2006, 10:05

Konwertowałem "WinAvi Video converter", na WMV ponieważ musze zmieścić dużo filmów na płytę. Jakim programem polecacie przeprowadzić konwertację ?
...
Wyślij odpowiedź