Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
23 Lut 2005, 18:03
Sciągnołem z tej strony instalke mks_vir 2005 i chce po mnie kod produdktu. Skąd go wziąć? Za inf z góry dziekuje.
23 Lut 2005, 19:38
zobacz sobie ten kod!! ja go uzyłem i u mnie chodz!!
[usunięto]
a jak nie to poszukaj na tej stronce
serials . ws
tu sa wszystkie kody do róznych programów
01 Mar 2006, 21:33
Uprzejmie informuje, ze strona serials . ws jest naszpikowana wirusami, dialerami i Hotbarami !! Nie wchodźcie tu !! Nod znalazl mi tam 6 wirusów, a AVG na dokladke 5 . !
01 Mar 2006, 23:17
Matti13 napisał(a):Uprzejmie informuje, ze strona serials . ws jest naszpikowana wirusami, dialerami i Hotbarami !! Nie wchodźcie tu !! Nod znalazl mi tam 6 wirusów, a AVG na dokladke 5 . !
A znasz strone z crackami, serialami itp. bez wirusów na stronie? Z tego co wiem to nie ma takiej, a jeśli chcemy mieć już pełną wersje danego programu to trzeba już być na to narażonym niestety ale od czego są antywirusy?
02 Mar 2006, 14:49
zeby nie ryzykowac zarazenia lepiej sciagac z P2P. Tam mało które programy są zarażone przez wirusy.
Znam strone z crackami i serialami bez wirusów. TO LEGALNOŚĆ !!
02 Mar 2006, 17:08
Matti13 napisał(a):Znam strone z crackami i serialami bez wirusów. TO LEGALNOŚĆ !!
Z p2p ściągnać - zgadzam się ale nie zawsze ściągniesz to co chcesz. Co do legalności troche przesadziłeś
02 Mar 2006, 18:36
Znam strone z crackami i serialami bez wirusów. TO LEGALNOŚĆ !!
Legalne klucze rejestracyjne
Radzę na przyszłość NIE opowiadać takich głópot, skąd przyszło Ci to do głowy, koleś.
Ehhh szkoda słów.
No chyba, że miałeś na myśli DARMOWE programy, choć i te NIE posiadają możliwości wklepania serial'a Oczywiście Nielegalnego, A jeśli nawet tak się dzieję to w sposób ten Łamiesz Prawo
.
A Tak pozatym jestem Bardzo Ciekaw jak się zwie ta strona
02 Mar 2006, 18:57
NO próbuje wam uświadomic ze SERIALE I CRACKI SĄ NIELEGALNE. U mojego kolegi raz zrobili hałas policjanci. Przyszli i go skontrolowali. Szczęscie ze widzial kto to i zdążył schować płyty w miejscu ustronnym (za lodówką )
A i Hpest. Ty sie wymadrzasz na tym forum jakbys byl adminem. Naprawde, masz chamskie odzywki i innych nie szanujesz ! LOLEK i tyle.
02 Mar 2006, 20:14
Skąd się biorą tacy ludzie jak Matti13? Jak narazie to Ty się tu wymądrzasz. Hpest bardzo dużo pomaga/pomógł tutejszym forumowiczom.
Ah bym zapomniał, jak możesz to edytuj swoje posty Matti13 ok?
02 Mar 2006, 20:26
Trochę szacunku młody
, osobiście Nie lubię jak ktoś kłamie lub wymyśla niestworzone rzeczy. Myślisz, żę kłamiąc uzyskasz cokolwiek ? To się grybo mylisz bo w ten sposób nie osiągniesz NIC, a pozatym nie myśl sobie, że z kogokolwiek zrobisz Głopka i wciśniesz mu pierdoły. Nie z Nami te nómery, coś się nie podoba ? To PAPA ! I życzę szczęścia.. gdziekolwiek.
03 Mar 2006, 14:58
Goń sie leszczu. A poza tym to ty WALISZ BYKI jak dziecko. Idź do pedagoga !!!
03 Mar 2006, 23:37
Matti13 napisał(a):Idź do pedagoga !!!
Bez komentarza.