Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Problem? z myszką

29 Paź 2006, 15:33

kupiłem niedawno zestaw klawaitura+ mysz bezprzewodowe

Labtec ultra-flat wireless desktop USB

i mam pytanie. czy to normalnie, ze nawet jak wyłącze kompa to dioda od myszki miga ?

myszka jest na dwa palkuszki AA

29 Paź 2006, 17:17

Ja mam myszke LOGITECHa z kablem , ale jak wylacze kompa to i tak myszka sie pali caly czas. Da sie gdzies ustawic ze po wylaczeniu kompa myszka ma nie dostawac pradu :) ?

29 Paź 2006, 17:39

Nie mam pojecia, ale mam podobnie. :)

29 Paź 2006, 17:43

Znalazlem rozwiazanie podlaczyc pod usb :D , ale mi to nie pasuje bo jakos inaczej myszka wtedy chodzi.

29 Paź 2006, 19:54

Hpest napisał(a):Nie mam pojecia, ale mam podobnie. :)

Chyba każda myszka tak ma :smile:

PS
ja też tak mam ;)

29 Paź 2006, 19:58

Jak mialem stara samsunga to jak wylanczalem kompa to sie nie siweciła i nawet jak komp chodzil i nic nie robilem to przygasala. A ta nic tak samo caly czas swieci :) .

29 Paź 2006, 19:58

no to jestem juz spokojniejszy ;)

29 Paź 2006, 20:06

LucaS napisał(a):no to jestem juz spokojniejszy ;)

A Ty jak chesz to baterje wyjmuj :D to zaoszczedzisz .

29 Paź 2006, 20:38

destyny napisał(a):Ja mam myszke LOGITECHa z kablem , ale jak wylacze kompa to i tak myszka sie pali caly czas. Da sie gdzies ustawic ze po wylaczeniu kompa myszka ma nie dostawac pradu :) ?

Oczywiście że każda myszka z tego rodzaju miga, to juz jest specyfika tego modelu myszy. Ja mam tez gryzonia LOGITECH ale taki starszy już 3 letni mogel i świci tylko jak mam kopma odpalonego. A rozwiązaniem jest wyłączenie listwy zasilającej, wtedy na pewno nie bedzie świcić :D

29 Paź 2006, 22:24

Myszka ma zasialanie z bateri,wiec tak dlugo jak baterie beda naladowane bedzie swiecic :) wszystkie bezprzewodowe optyki tak maja.
Wyślij odpowiedź